Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

buy canada goose trillium parka xs säljes

Miles Davis- "vad de gör"
För detta inlägg. valde jag att fokusera på det som är förmodligen den mest kompletta etnografi av amerikansk hardcore punk. Steven Blush American Hardcore. En Tribal History täcker hardcore som den såg hela västra. centrala och östra USA. liksom de viktigaste musiker intervjuer i rörelsen. Ett begrepp som är oupplösligt knuten till utvecklingen av hardcore punk är staden som musiken kommer ifrån äkta buy canada goose trillium parka xs . Varje stad i USA (om Los Angeles buy canada goose trillium parka xs . New York. Boston. etc.) har sin egen unika form av hardcore. Eftersom detta är ett fascinerande fenomen som direkt hänför sig till urbana musiketnologisk och musikstudier buy canada goose trillium parka xs outlet . beslutade jag att fokusera på det avsnitt i American Hardcore. A Tribal History. som specifikt hänvisar till en ofta förbisedd regional uppdelning av hardcore punk buy canada goose trillium parka xs . Washington DC är hem för några av de viktigaste grupperna och musiker från hardcorepunkscenen. men forskarna fokuserar ofta mer på banden i Los Angeles och New York. I etnografi av Steven Blush hardcore punk Washington DC. upptäcker inte bara betydelsen av staden var att påverka rörelsen. men också hur integrerad av scenen var för DC hardcore punk billig buy canada goose trillium parka xs .

Blush bokformat är nästan helt i form av intervjuer. med enstaka pauser punkt förklaringar och historiska uttalanden av författaren buy canada goose trillium parka xs .Vad gör Steven Blush sådan trovärdig myndighet på denna musik är att det faktiskt var en tradition bärare av hardcorescenen som ett band chef, canada goose citadel parka sale sweden . konsertarrangör och DJ. Avsnittet om DC Washingtoncommence med stor intervju revolutionär grupp Bad Brains (den största av alla afroamerikanska band i hardcorepunkscenen). Det faktum att Bad Brains var en helt svart hardcore punk-bandet direkt relaterade till Washington DC. vissa områden hardcore musiker kom innehåll afroamerikanska befolkning. Detta skiljer omedelbart hardcore rörelse från Washington DC till Los Angeles från rörelsen och rörelsen i New York. eftersom det fanns olika etniska grupper som är inblandade i musiken. Demografi de tre stilar av regionala hardcore är följande; Los Angeles (vit. Latino). Washington DC (kaukasiska. afroamerikanska) buy canada goose trillium parka xs till salu . New York (vit. Latino). Det främsta skälet var de stadsdelar i staden som hardcore nåtts. Eftersom hardcore musiken var "underground" Canada Goose Ontario Parka Tan herr Sverige . alla radiostationer eller klubbar tillåter musik som ska spelas. vilket resulterar i endast vissa etniska grupper i vissa delar av staden hörsel musiken. Vad gör Bad Brains en så stor grupp är att de har fört olika musikaliska influenser. bland annat reggae och psykedelisk rock. var den typ av hardcore punk i en form väldigt "ren" musikaliskt.Infusion av reggae i hardcore var möjligt på grund av den Washington DC-området Enligt en intervjuperson Blush. Bad Brains ledamot utsedd Dr Vet. "vi brukade spela orgel Mrs, äkta canada goose girls jacket jackor . Washington DC. och på denna punkt. det fanns en hel del av västindier (Blush 2010. 137) "Han fortsätter med att säga" vi träffade Rasta bröder de utbildade oss på den verkliga affären (Blush 2010. 137). "I. yttrande av en medlem i Bad Brains, billigt canada goose outlet factory . Washington DC "demografi för en mycket specifik musikstil inte i andra städer. Bad Brains tog också andlighet för den typ av hardcore som canada goose falsk eller äkta barn . på grund av hans anti-establishment (religionen anordnade därför kampen mot) arten canada goose jakke butik dam . saknas ofta inslag i rörelsen. Denna andlighet är återigen tack vare etniska grupper i Washington. då han gav band exponering för Rastafari filosofi om kärlek och integration.

Nästa och sista delen av DC prata med olika medlemmar av hardcoreband. som avslöjar hur DC hardcore musik påverkat utvecklingen i denna stad. Scenen i form av mer hardcore DC var de svårigheter som många grupper hade att spela sin musik till en publik. I Los Angeles och New York (de andra två stora områden av hardcore utveckling) äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam . fanns det fler klubbar (som CBGB) och radiostationer (som WNYU-FM elev radio).Det var 1980 Washington särskild tonvikt på den nya vågen musik (synt-baserad musik som dominerade etern på radio och MTV). Av denna anledning värd nästan alla klubbar snubbed new wave och hardcoreband. Som hardcore-ikonen Henry Rollins säger i en intervju i det här avsnittet "alla dessa platser." ställen finns klubbar "hade" New Wave Nights "och alla få på pseudo-Disco dansgolv med sina magra band från 9-5 hårklippning och en knapp som säger. "Varför vara normal" Det var en hel del pendlare som försöker lösgöra (Blush 2010. 149). " canada goose outlet in canada priser .

I ärlighetens namn. men hardcore punk aldrig allmänt accepterad. faktiskt filosofi har alltid varit hardcore kvar utanför inneslutningen av société.Néanmoins. det faktum att hardcoreband hade ett svår tid att få någon form av erkännande är ett avgörande ögonblick för DC punk. Med full förståelse för disposition av bolagets. hardcore punkband i huvudstaden av nationen kunde släppa en viss mängd osynliga raseri av staden. Som musiker. inflytelserik sångaren Ian MacKaye. "vi skulle vara värre ... vi ville skrämma folk. Det var en form av hotelser backas upp av hotet om oförutsägbarhet (Blush 2010. 153) (. Sic)."

I motsats till detta ganska intressant är det faktum att den hardcore punk DC endast var associerad med livet rak kant. Straight Edge är en rörelse som har utformats för att tåla i direkt kontrast till överskottet av punk världen. Vilka resultat är de som åtagit sig att filosofin måste avstå från alkohol (eller åtminstone avstå från fylleri). droganvändning. i extrema fall koffein. och eventuellt äta kött. Det var på många sätt en mycket avslappnad progression för DC punkare att bli rak kant. Som Tom Berrard. en deltagare på DC hardcore scenen säger "Straight Edge var" Jag väljer att inte dricka eller röka ... och minskar min förmåga. Det var inte som att Mothers Against Drunk Driving eller en juridisk fråga. var en personlig redogörelse för "det här är vad som fungerar bäst för mig" (Blush 2010. 159). "

En sista aspekt. unika DC hardcore punk var sociala status de flesta medlemmar av publiken. Som Steven Blush sade. "George Punks canada goose hybridge lite hoody womens se . född av privilegium. visar en atmosfär som återspeglar deras pedigree.Ils var inte misströsta NY. SF och LA. men mer än väl av en vildsint artikulation av ångest och alienation (Blush 2010 canada goose affär stockholm barn . 154)."Vad det tillåtet var unika atmosfärer punk visar att barn till bankirer och politiker hörde massa. förbanna den mycket utbildning de fick. Som Jay Robbins sade Government Issue" Canada Goose Langford Parka brun herr . vilket gör den berömda samvete DC Punk Rock mer intressant på ett sätt. som redan är medvetna om Världsbanken eftersom din pappa jobbar där (Blush 2010. 154). Genom att ha insider kunskap till en värld av girighet som rörelse Hardcore hatade musik av DC hardcorescenen utvecklat en viss äkthet. Denna äkthet kunde inte hittas i någon annan regional uppdelning av hardcore punk. och som sådan. en Washington DC en av de viktigaste rörelserna av musik hardcore.

Boken American Hardcore. En Tribal History är den bästa källan för alla som söker att förstå de underliggande krånglig amerikanska hardcore. När det gäller översyn. var staden Washington DC konstaterats ha en direkt inverkan på utvecklingen av hardcore rörelsen. Istället för hardcore punk utvecklas till DC som en enhet inom staden. American Hardcore buy canada goose trillium parka xs . En Tribal History avslöjar att kapitalet Amerikas faktiskt skapade sin egen hardcore rörelse. Denna rörelse är unik och finns ingen annanstans i världen. Deltagarna i DC hardcore rörelsen gjort sin egen prägel på musikhistorien. och fortsätter att påverka dagens rockmusik.Av denna anledning är DC hardcore rörelsen en ovärderlig resurs för inspiration för någon rockmusiker.

Referenser

Blush. Steven. 2010.American Hardcore. A Tribal History (2nd ed.). Port Townsend. Feral House.