Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

buy Canada Goose Trillium Parka sand dam buy Canada Goose Trillium Parka sand dam, buy Canada Goose Trillium Parka sand dam, canada goose citadel parka tan sweden, canada goose jacka fakta se dam, canada goose trillium outlet billigt, äkta canada goose x concepts vest återförsäljare, canada goose butik danmark 2015 dam, canada goose montebello parka womens black 2015 Sverige, canada goose shop fake säljes, canada goose white jacket se sweden
5 4.9 1 876 386

buy Canada Goose Trillium Parka sand dam

François kristna omfamna Anonym
Alla är bara chockad * * Francis sade att icke-kristna och kristna kan hamna på samma plats i ett större perspektiv.

Jag hörde på nyheterna och gäspade och sa. "Åh. är Karl Rahner i nyheterna ..."

Karl Rahner var en av de största hjärnorna i den romersk-katolska kyrkan. Hans teologiska principer och arbete påverkas starkt Vatikankonciliet svart buy Canada Goose Trillium Parka sand dam . den sista stora reformen av RCC.

Och det verkar som den nye påven Francishas vissa Rahner i honom.

Redovisas på Huffington Post. påven predikade en predikan med detta.

Användning av Skriften i Markusevangeliet buy Canada Goose Trillium Parka sand dam . förklarade Francis hur upprörd lärjungarna var någon utanför deras grupp var bra. enligt en rapport från Radio Vatikanen.

"De klagar." sade påven i sin predikan. eftersom de säger. "Om det inte är en av oss. han kan inte göra bra om det inte är vårt parti. det kan inte göra gott "Jesus rättar dem." Var inte hindra honom. sade han, canada goose down filled parka herr . låt den göra bra " buy Canada Goose Trillium Parka sand dam dam . lärjungarna François förklarar." var lite intoleranta ", canada goose trillium parka dam svart dam . stängdes av idén. besitter sanningen. övertygad om att "de som inte har sanningen. inte kan göra gott buy Canada Goose Trillium Parka sand dam ." "Det var fel ... Jesus vidgar horisonten, canada goose toddler barn ."Francis sa." Roten till denna möjlighet att göra gott - vi alla - är i skapandet "

François gick vidare i sin predikan att säga svart buy Canada Goose Trillium Parka sand dam .

"Herren har skapat oss till sin avbild och likhet buy Canada Goose Trillium Parka sand dam . och vi är bilden av Herrens. och han är bra och vi har alla dessa bud till hjärta buy Canada Goose Trillium Parka sand dam barn . göra gott och inte ont. Alla av oss canada goose white jacket se . ". Men. far. det är inte katolsk Han kan inte göra gott." Ja. han kan ... "Herren har återlöst oss alla canada goose shop fake säljes . alla av oss med Kristi blod vi alla.. inte bara katoliker. Everybody canada goose montebello parka womens black 2015 . "Fader. ateister." Även ateister. Everybody. ".. Vi måste möta varandra att göra gott. "Men jag tror inte det. Fader. jag är ateist. Men gör gott. vi kommer att möta varandra där ".

Karl Rahner var välkänd som en kristen inclusivist i den blå tabellen ovan. Han trodde på ett koncept med "kristna Anonym". vilket innebär att människor som aldrig har hört det kristna evangeliet ska sparas genom Kristus canada goose butik danmark 2015 .

För fans av CS Lewis Narnia äkta canada goose x concepts vest . kanske du känner igen teologin i detta avsnitt.

"Herre canada goose trillium outlet billigt . det är sant. enligt uppgift från Ape. och du Tash är en canada goose jacka fakta se . "The Lion morrade så att jorden skakade (men hans vrede var inte mot mig) och sade." Det här är fel.Inte för att han och jag är en. utan för att vi är emot - jag är de tjänster du har gjort för honom. För mig och honom är de typer som ingen tjänst som är vile kan göras till mig. och ingen som inte vile kan göras för att lui.Par Därför. om en man svär vid Tash och hålla sin ed av kärlek till eden är av mig att han verkligen svurit. om han inte vet. och det är jag som belöning. Och om någon gör en grymhet i mitt namn canada goose citadel parka tan sweden . och om han säger namnet Aslan. det är Tash det tjänar och Tash hans gärning accepteras buy Canada Goose Trillium Parka sand dam .

Jag förstår att Franciskus fortsatte denna traditionella tolkning. även om det är en närmare bild av inklusivism (kallas "kristen inklusivism") Jag tycker att det är lämpligt I min artikel om studien Frälsningsbön teorier ..

Så. jag ser folk som är anhängare av andra religioner skulle vara förolämpade av Francis huvudsak säger de älskar versioner skugga av Kristus. kan det vara så att vi alla tillber ofullständiga bilder av Gud och har hela tabellen beredd för oss en dag i framtiden.

Bara en liten dröm om teologisk uttalande är väl etablerad i den romersk-katolska kyrkan och vissa andra kyrkotraditioner också. Om du vill ha mer förklaring på hur länge teologier frälsningens. läs min artikel "exklusivism till universalism."

Tankar.