Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

buy canada goose jacka turkiet shop buy canada goose jacka turkiet shop, buy canada goose jacka turkiet sweden, canada goose chilliwack bomber dam priser, canada goose online shop de säljes, canada goose online store europe 2015, Canada Goose Camp Down Hoody Svart Dam barn, cheap canada goose white fur fake återförsäljare, canada goose down vest men barn, canada goose barn outlet säljes, canada goose ontario parka Sverige
5 4.9 1 412 301

buy canada goose jacka turkiet shop

Gammal rustik bänk. instruktioner steg för steg
Supplies
8ft 1x3 brädor (behov 3)
1x2 8ft
1x12 (60 "lång) \
Nails 1 1/2 "långa skruvar och 2" långa

Verktyg
måttband
blyertspenna
kvadrat
Goggles
såg (handen. makt. eller mitra)
trälim (tillval)
måla
slipmaskin
Finish spikpistol (luft spikpistol) eller Skruv Gun

Innan du börjar. jag i princip köpte en 4-fot med 8-fots bit MDF var 3/4 tum tjock och skär specifikationen jag skulle behöva. Tänk på dessa kan kosta ungefär $ 34 styck canada goose online store europe 2015 ... Det är dyrt. Du kan använda trä billigare om du vill. till exempel spånskivor som är ungefär $ 12 med respekt. men glöm inte hur man billigare trä. kommer den att behöva mycket mer sand och behöver lite mer stöd.

Steg 1 canada goose down vest men barn . Klipp 4 stycken 1x3 17 1/4 vertikalt 3/4 "horisontellt" Så vad du ska göra är på ena sidan av den del du skär det övre vänstra hörnet 3. " svart buy canada goose jacka turkiet .

Steg 2. Nästa klipp fyra stycken 1x3 kartong 11 1/2 styrelsen har en 3 / "längder Du kommer att ansluta dessa delar horisontellt på de bitar som du skär i steg 1 som bilden nedan Make 11 1/2 . stockholm buy canada goose jacka turkiet . "4" fel på vertikala ben canada goose barn outlet säljes . Du kommer att använda trälim och 1 1/2 "spikar för att hålla ihop dem (du kan även använda skruvar om du föredrar).TIPS, Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Vit Dam herr . Det är där du vill se till att dessa delar är sammansatta med fyrkantiga hörn och slog en 90-graders vinkel.

Steg 3.. Klipp 4 bitar av 1x3 brädor i 17 1/4 "igen Dessa kort kommer att täcka och stärka de två bitar som du bara sätter ihop spik eller skruv bitarna som visas nedan canada goose online shop de säljes . och se till att lämna din nya . 3/4 "falsk vue.ASTUCE. Återigen. för att dubbelkolla att du stannar på dina kvadrat kontakter. Bra jobb hittills Canada Goose Camp Down Hoody Svart Dam barn .

Steg 4.. Skär tre bitar av kartong 1x3 45 "Dessa kommer att fungera som de delar som ansluter dina två nyligen benen ihop, billigt canada goose shop california .

Börja helt enkelt genom att göra den första 45 "bit-nivå med de två översta bitar av ben som bilden ovan buy canada goose jacka turkiet billigt . Spika eller skruva genom ryggen för att se till att de skapade hålen är dolda från utsidan vy canada goose ontario parka Sverige , canada goose jacka karlstad barn .

Fortsätt att ansluta de andra 45 "på de andra övre ben. Anslut sedan de sista 45" i mitten av botten. Detta stycke ansluter med den horisontella 11 1/2 "bit.

Steg 5. Klipp 2 st 25 3/4 bit som är botten kontakten "lång Nu kommer den svåraste delen av detta projekt hela hörnsektionen Det är vad jag rekommenderar Mät mitten av 45 .. . ". tassar. Skär den ena änden av brädan i en vinkel på exakt 60 grader i hörnet av ena änden.Är att tjäna den bit som bottnar i den globala övre delen av bänken (den bit som du faktiskt kommer att sitta på). Nu medan du håller denna pjäs imaginably där han skulle täcka botten av rummet på framsidan av den nedre mellanstöddelen och drar den vinkel du behöver. Det kommer förmodligen att bli runt 30 grader buy canada goose jacka turkiet . men inte exakt. Oroa dig inte för mycket på toppen av denna pjäs. eftersom det kommer att döljas av hörnstycket. (Foto nedan). kommer du också att skära en liten bit på sidan för att se till att det är i vardagsrummet ovanför.

TIPS. Ta dig tid att göra denna del. Vinklar är också svåra att skära och ibland tar några försök. Var inte rädd för att klippa en bit skrot trä för att testa dina vinklar för att säkerställa att de är corrects canada goose chilliwack bomber dam priser .Aussi i allmänhet. min far alltid sa snickaren. "mått två gånger. klippa en gång buy canada goose jacka turkiet barn ."

TIPS. När jag försökte ansluta mina lappar på V - min brad spikade drog spiken i men han dela upp träet. Kontrollera om du har trälim du använder här. Om du kan spika detta skott. sand för hand efter en litle och bry dig inte om färgen kommer att täcka upp för dig.

Steg 6. Ta pjäs som är 60 "lång och 12" bred och förbereda sig för att binda upp det. Jag hade en falsk 6 "ur båda ändar.Spik eller skruv uppifrån (om du har något som täcker toppen). Om du lämnar kala toppmötet. använda små fästen för att ansluta den övre till sidorna av benen för att inte förstöra det rena utseendet på sittplatser buy canada goose jacka turkiet .

Steg 7 cheap canada goose white fur fake . Sand och måla ditt val. Du har också möjlighet att fylla alla hål med trälim för att göra luften renare efter målning.

Jag använde bara en billig Walmart basfärg. Vi åkte med den grundläggande vita. Det tog två lager för henne att få en stor snyggare utseende.

Sen jag dekorerat med en buffert från Home Depot och vi använder det som vår posten sätt bänk.

Jag hoppas du gillade det här projektet. gjorde vi. Det var jättekul att se en idé som vi älskade på en annan webbplats dra upp och ändra ett par saker att möta behoven hos våra investerings plats. Om du har några kommentarer eller frågor är du välkommen att lämna ett meddelande till mig. Återigen tack som alltid för att ta en titt. Njut.

Om du gillar vad vi gör. snälla buy canada goose jacka turkiet . följ oss.

-Fidlers Under ett tak buy canada goose jacka turkiet