Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

buy canada goose foxe bomber dam buy canada goose foxe bomber dam, buy canada goose foxe bomber outlet, billigt canada goose inc, köpa canada goose loro piana sale återförsäljare, canada goose vest billig dam, Canada Goose Solaris Parka vit dam, canada goose norge forhandler billiga herr, buy canada goose fake vs ægte Sverige, canada goose women sale rea online, billiga canada goose sverige dam
5 4.7 1 552 468

buy canada goose foxe bomber dam

Irriterande flesta Medicare politik ... och varför försök att förbättra CMS kan bli sämre
Det finns tiotusentals politiken inom policymanual för försäkringen. vilket gör för en tuff tävling för "mest Maddening" pris. Men min röst går till politiken runt "observationsstatus". vilket är galet fattandet för patienter. administratörer och läkare stockholm buy canada goose foxe bomber .

"Statliga Obs" började livet som det sätt Medicare karaktärisera patienter som behöver lite mer tid efter deras vistelse på akutmottagningen att bosätta om de verkligen behövs antagning. I många sjukhus. enheter "obs" uppstod för att ta hand om dessa patienter - några sängar i ett rum i anslutning till akuten där patienter kan få en annan behandling nebulisator eller saltlösning väska för att se om de kan vara kunna återvända hem. Ge sjukhuset full DRG betalning för sjukhusinläggning verkade fel. men dessa patienter inte riktigt vara ambulatorisk. Centrum för Medi & Medicaid Services ursprungliga definitionen (CMS) status obs talade till de specifika behoven hos allt-ett-par-timmars-plus av patienter. a "väldefinierad uppsättning specifika. kliniskt lämpliga tjänster." vanligtvis varar mindre 24 timmarna. Endast i "sällsynta undantagsfall." fortsatte de. bör det ta längre tid än 48 timmar.En nyligen publicerad artikel i JAMA Internal Medicine. skriven av ett team från University of Wisconsin buy canada goose foxe bomber . illustrerar tydligt hur politiken har veered från sitt ursprung känsliga. Krönika alla antagning under en period av 18 månader. Ann Sheehy och hans kollegor fann att observationsstatus var allt annat än ovanligt väl definierat. eller brève.Entièrement tio sjukhusvistelser karakteriserades som observation. Den genomsnittliga längden på vistelsen är 33 timmar; 17 procent av dem i över 48 timmar. Och "väl definierad." Inte med 1141 olika observationskoder buy canada goose foxe bomber sweden .

För att understryka hur godtyckliga regler för observation utreds av överinspektören av US Department of Health and Human Services släpps idag avslöjade att patienter "obs" och "sjukhus" var kliniskt omöjliga att skilja. Deras stora skillnaden vilket sjukhus de släpptes in.

Den dryck som gör denna speciella politik var ett monster i återhämtningen revisions entreprenör ("RAC") revisioner. vars existens godkändes av 2003 Medicare Prescription Drug Act. Nämndernas revisorer kan rikta ett sjukhus. dra hundra målningar. och om de är felaktiga fakturering buy canada goose foxe bomber . ta ut en premie för varje dollar de sparar CMS.Med bestämning av status obs så amorfa. har sjukhusadministratörer antagit en "better safe than sorry" attityd i allmänhet att besluta att ärendet är långt ifrån ett nära samtal bör kallas obs. (Just denna vecka. från Beth Israel Deaconess Medical Center i Boston kluven över $ 5.300.000 för Medicare för att lösa avgifter relaterade till antagning som lyssnare trodde verkligen var obs) Resultatet av allt detta spinnrock angsty .. antalet obs i USA ökade med 50 procent mellan 2006 och 2011. med en mer-än-400 procent (.) ökning av Medicare patienter som vistas mer än 48 timmar under observation.

Om den här röran var bara på frågan om pengar för sjukförsäkring äkta buy canada goose foxe bomber . sjukhus och revisorer. skulle det vara mycket irriterande buy canada goose foxe bomber . men inte miasmal.Malheureusement. patienter och deras familjer är ovetande offer. collateral damage. Tänk dig detta, canada goose kensington vs trillium rea outlet . din mamma sitter i en sjukhussäng. med ett band på hans handled. en IV i hans arm. näsgrimma i näsan buy canada goose foxe bomber se . och hoppa på en krumelur EKG telemetri monitor. Lyckligtvis gjorde hon ganska bra och släpps till en skicklig omvårdnad anläggning efter en tre dagars vistelse. OK. din familj tror billiga canada goose sverige dam . ​​åtminstone vet vi att Medicare kommer att betala för SNF sedan hon korsade magisk tröskel på tre dagar för att utlösa FRR CMS.Först senare gör du lära dig att hans sjukhusvistelse räknas inte eftersom det var på obs hela tiden. Eller du får ett samarbete betala räkningen för tusentals dollar eftersom medan slutenvårds läkemedel omfattas av Medicare. "externa" droger inte. När hon satt i sin sjukhussäng. du ser. det var verkligen en öppenvården.

Min editorial medföljande Wisconsin papper jag nämner fallet med en 78-årig kvinna som fick en räkning på $ 16.000 ett vårdhem vistelse kort efter att ha spend fyra dagar för observation på sjukhus . "Jag trodde det var förmodligen ett misstag". sade hon. "Ingen har någonsin sagt att jag inte var tillåtet." I en broschyr som kunde ha skrivits av Franz Kafka. försöker Medicare för att förklara det oförklarliga. "Kom ihåg." sade han. versaler för att göra dig helt alert till nonsens som. "Även om du tillbringa natten i en vanlig sjukhussäng. kanske du öppenvård" Huh. .

Jag hoppas du tar en titt på både Wisconsin och mina pappers éditorial.Dans här bloggen skulle jag vilja utvidga diskussionen till plåstret. vilket inte verkar som en dålig idé för mig när jag skrev redaktören. men jag precis lärt kunde - om det är svårt att tro - att göra saker och ting värre.April 16. 2013. har CMS föreslagit en ny regel som canada goose women sale rea . med hjälp av ett kriterium som grundas på tid. klargöra vilka patienter bör ligga på observation. Patienter som bor i mindre än två midnights ("Medicare Day") kommer att antas vara obs; de som stannar mer än två midnights läggas in på sjukhus. Medicare tydligen anser att göra alla vistelser på två dagar eller mer från obs i sjukhus kommer att kosta pengar från byrån. eftersom de har föreslagit en minskning med 0.2% återbetalning av sjukhuset för att kompensera för detta ökning av beräknade kostnaderna.

CMS har ännu inte utfärdats finansiella modeller som kan hjälpa förutse vad som är sannolikt effekten av denna förändring. Och vad projektionerna av Medicare kan vara. många sjukhusadministratörer tror att den nya politiken kommer att kosta dem enorma summor. Hur är detta möjligt. Medan sjukhus kommer nu att få en fullständig DRG betalning för vissa patienter längre vistelser som tidigare var observation (en vinst). direktörerna tror att deras förluster - speciellt på kortare vistelse kirurgiska patienter som kommer nu observation. trots den höga användningen av resurser - långt större än vinsterna. Jag har sett några preliminära uppgifter som stöder deras rädsla.Dessutom finns det en utbredd panik snarare än lugna RAC revisorerna. den nya politiken kommer att vara färskt kött för eux.Après alla. med två-midnatt-det är sannolikt att revisorerna kommer misstänka poäng (möjligen med viss rätt) att sjukhusen kommer att hålla vissa patienter ytterligare midnatt. Man kan kalla det en omvänd Cinderella effekt buy canada goose fake vs ægte . att patienter skickas hem före midnatt för att fånga en återbetalning slutenvård och bespara patienten kostnaderna en observation vistelse canada goose norge forhandler billiga , äkta canada goose jakke butikk oslo dam . Så improduktiva och upprörande katt och råttalek fortsätter. men i lite mindre godtyckliga gränser.

En vakthund Canada Goose Solaris Parka vit dam . Centrum för Medicare Advocacy. nyligen betonade denna oro. De noterade att den nya politiken kräver en sluten entré när .. canada goose vest billig dam .

patienten bör vara på sjukhuset i minst två midnights. Läkaren "vänta [för en vistelse på två midnatt]. . . bör baseras på dessa komplexa medicinska faktorer som patientens historia och comorbidities. svårighetsgraden av tecken och symtom. aktuella medicinska behov. och risken för en negativ händelse. "Dessa faktorer" måste dokumenteras i journalen som ska beviljas kontot."Med andra ord. är inte tillräckligt den atteste läkaren att han eller hon förväntar sig patienten kommer att behöva stanna mer än två midnights. [RAC revisorer] kan bläddra journalen och de inte ser bevis De kan ha olämpligt sjukhusvård.

Richard Rohr, canada goose jacka kopia dam . en ledande hospitalist veteran som nu är en konsult. ekade denna rädsla. lägga i en not till mig.

Det grundläggande problemet med observation stannar är koppla mellan funktionella status och behovet médicale.Beaucoup av äldre patienter som inte kan ta hand om sig själva och behöver mer hjälp än burk göra en familj kommer till sjukhuset för att det är den sociala serviceorganisation som är öppen på kvällarna och på helgerna och inte vända någon bort. Dessa patienter har ofta medicinska behov som definieras [Medicare]. Efter att ha klivit bort från kliniken sjukhuset medicin för att fokusera på arbetet är medicinskt nödvändig. jag talar regelbundet med sjukhusläkare och andra läkare som kämpar med distinktionen mellan funktionella behov och medicinska behov inom patientvården.

En tät redaktionell (och ibland ogenomtränglig) i New England denna veckas Journal of Medicine också frågor om den föreslagna politiken är ett förskott köpa canada goose loro piana sale . Författarna tror inte det.De rekommenderar att patienter samarbete betalar kommer att begränsas. eftersom kostnaderna för mediciner patienten redan hem täckas. och obs dagen räknas kravet på 3 dagar för SNF berättigande.

Även om dessa är förnuftiga rekommendationer. de inte går tillräckligt långt för att stoppa vansinnet. Snarare kommer linjen av den gamla sången att tänka. "Låt oss kalla det hela off." Det är dags att återställa till sin ursprungliga betydelse obs. Medicare bör utveckla en ny betalnings kod för patienter som behöver mer. kanske upp till 24 timmar efter mycket specifik terapi i en fysisk enhet för observation för att avgöra om de behöver tillträde. nebulisatorer. vätskor. kanske en eller två enheter blod. För alla andra antagen till en vanlig säng på en sjukhusavdelning. de är (och det verkar dumt att behöva säga det här) in på sjukhuset och ersättningssystemet bör återspegla detta réalité.Examen av använder kan titta för att se om det fanns en medicinsk eller social motivering för antagning - annars dagen eller dagarna kan förnekas. Är inte så enkelt.

Även om politiken kring obs är viktigt och frustrerande. det finns viktiga frågor.Som jag skrev i min ledare. är Medicare i färd med att bli en "dum betalar" i en aktiv shaper av den medicinska marknaden. genom en politik som offentligt uttalande. "ingen ersättning för fel "och köpa baseras på värdet. Totalt sett är det en bra sak billigt canada goose inc . Men när Battleship CMS körs skickar den jätten vaknar. av vilka några är oväntade. även av organisationen själv. Policies såsom den som relaterade till risken för kantring obs statliga många båtar.

Att problemen med den nya politiken för observation representerar oavsiktliga konsekvenser. dålig analys eller riktad sänkning strategi kostnaden kommer förmodligen i betraktarens öga. Men oavsett motivation. kommer det att vara avgörande för intressenter (AHA. SHM. och andra) att korrekt veterinären de föreslagna ändringarna och tryck hårt på CMS. om de verkligen saknar. Det är ett sorgligt faktum att CMS kan snurra en våg politik men upprörande en som är mindre vagt buy canada goose foxe bomber . men lika problematisk.