Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

buy canada goose expedition parka dame sort

Ilman Nuaim plötslig död. tysta mördaren "atypisk lunginflammation"
Hälsningar alla.

Den väger fingrar vill spela i detalj vad som hade hänt med vår yngste son. den sena Muhammad bin Mohd Nuaim Ilman. Nazry. Ny anda bara 94 dagar gammal när inbjudna Divine April 26. 2013. vilket är ungefär två veckor sedan. Vår tredje son. inom fyra år från det andra reduktion (Nafiz). Många vet redan om förlusten av vår son. då kommer jag att fortsätta att röra sig till orsaken till dödsfallet.

Knappt en vecka Nuaim start. vi är tillbaka till Bukit Mahkota. Bangi. Varför första början. Dödsorsak intyg måste registreras i veckan barnet är fött. Tillverkad i affärer JPN Kajang. make föreslog vi gå se Ramlan under inspektör buy canada goose expedition parka dame sort . NDR stationschefen. Seri Putra ber om ytterligare åtgärder i detta fall Nuaim äkta buy canada goose expedition parka dame sort . Vår ankomst var väntat av honom. Resultaten av diskussionerna allt från telefonsamtal plantskolan. Nuaim förts till Emergency Unit KK sedan rusade till kritiska enheten Serdang Hospital. bekräftats döda. uppmanade efter slakt av en barnläkare eventuellt skicka mortem resultat beskrev oss (föräldrar) ger av sjukhuskriminaltekniska experter Serdang.Han lyssnade på vad våra förklaringar med khusyuknya utan att avbryta allt som är. ge oss en chans att uttrycka sitt missnöje med vårdslöshet av plantskolan i synnerhet. Han förklarade sedan av den professionella och se till att vi kan gå vidare och stämma för och kommer att fortsätta att gå till polisen utredningshandlingar. "Men jag pratade med Dr. Fatimah (Forensic) Dr sa nej ruff upptäcktes i slutet. så jag avslutade fallet. Kan fortsätta med en stämningsansökan mot vårdslöshet. inga problem buy canada goose for women . men det kommer att finnas många konsekvenser KPD Låt oss båda. Det skulle ta dag längd när ärendet fördes till domstol. kan emotionella och mentala övergrepp vara föräldrar. och mer. ". Vi förstår och håller med honom. I själva verket har vi inte för avsikt att fortsätta plantskolan stadiet. eftersom vi taknak grävde graven av hans nya resultat mortem åter inlägg om advokaterna bestred lagligheten av den tidiga post-mortem. Vi vill bara detta mer ansvarsfull plantskola. ta denna fråga på allvar och inte bara på grund dah miss involverar dödsfall bland barn under deras vård.

Varför.
1. Låt min son som var gnälla i ett tillstånd som ligger på 10 till 15 minuter på möjligheten att barnet kommer att somna sy senare.
2.Inte simma Nuaim morgon när han trodde att min son hade en dusch (han sa att han kysste min son. antar han doftande baby shower dah). telefonen kan inte bli ombedd att lämna billiga canada goose priser i sverige .
3. När mitt barn befanns blå. Nuaim ägaren inte direkt leda till ångest. i stället för att vidta åtgärder för att göra sina egna privata klinik2 runt eftersom det var "alltför panik, billiga canada goose outlet düsseldorf ." En lång tid har förlorade i situ. är barnet blå. inte syre inte når hjärnan. ingen initial hjälp ges omedelbart. och jag vet inte ens var närmaste akut. Alla privata kliniker vill inte att ta emot. Sad är inte det.
4. När ambulansen till Serdang. ägare av plantskolan sa min man att han ville följa bilen eftersom hennes man inte visste vägen till sjukhuset. Kanske chockerande sant panik eller kanske visste han inte chemin.Ensuite. går vi till dagis för att begära en detaljerad förklaring av vad jag hade tillbringat dagen av händelsen. Innan den natten. min man och jag är väldigt orolig och nervös eftersom kommer att möta och höra hela historien. Mina böner och åkallan till Gud byk2 lugna våra hjärtan. förstärks vi vårt hjärta och själ ditabahkan canada goose outlet vancouver sweden . För att komma dit billiga buy canada goose expedition parka dame sort . frossa händer och mina fötter är monterade i en plantskola.Ägare hälsade mig utanför och fortsatte att krama mig. Pengasuh2 kommer skaka mina tårar ursäktas. Jag nickar bara eftersom alltför ledsen och sorg. Vi ger utrymme för sin första berättelse och förklara situationen. Maken förklarade sedan i detalj försummelse som skett buy canada goose expedition parka dame sort dunjacka . Visst buy canada goose expedition parka dame sort . när paniken är att vi inte kan tänka logiskt. Men det måste vara strukturerad för att SOP köra en plantskola. Lång diskussion. vi kommenterat hur professionell ledning och åtgärder ägaren direkt. Slutligen de ber om ursäkt och erkänna deras kesilapan2. Min man och indirekt grinig eller skällde. tonen är kanske tillräckligt hög för att försöka bekämpa hjärta som kvävs. Var och en av de ord och fraser som de merobek2 hjärtan och våra känslor. men jag försöker att hålla mig lugn. så jag hatar inte. När undertryckt. att hand min man fortsätter starkt för mig att vara där. Ok gjort för denna del. vi hälsningar. Vi samlar barang2 och övergiven kläder Nuaim dagis. Smält mitt hjärta. Men sparade ilska i våra hjärtan började blekna. och lämna oss plantskolan med lite lugn uppdraget utfört.

Nästa steg är Annur Bangi sjukhus där Nuaim född. Målet är att ha rapporten från anamnes och Nuaim under behandling på plats.Check-up. födelse, billiga canada goose jakke dame se . omskärelse. ta emot vaccinationer och få behandling innan de sista två dagar för sent på grund av ofta diarré. Gud tack. vi kan samarbeta och hjälpa full av Paed och personal arkivet Institutionen inte debitera oss för MR.

Sista stoppet var den Forensic Unit Sjukhuset Serdang. post mortem träna häromdagen. Tydligen rapporterar är inte klar ännu. vi måste hitta kriminaltekniska experter fortsätter att söka snabbare om det behövs. Min man och två timmar väntar den öppna domarämbetet och sedan en halvtimme eftersom läkarna träffas. Dr Fatimah välkomnade oss med ett öppet sinne och ett leende. Mitt hjärta var lättad eftersom en massa saker som vi håller på hans Nakka förklaring. Han sa "Gå och gör det bekvämt för dig. det är vår plikt och förtroende. kom. vi välkomnar."

Frågor som börjar med "Varför är min bebis lunginflammation COD doc.". Utifrån läkaren sitter rakan2 förklaring (tack till våra många input) och lider rakan2 pnuemonia med barn är lunginflammation inte klart simptom2 såsom feber. hosta. låter influensa och andnings konstigt canada goose reversible billiga . Vår son är simptom2 direkt. Doc kate han redan förväntar våra frågor. Innan dess vill jag berätta för mina vänner här. jag förväntar janganla kommer att förklara detalj medicinska termer som du .Förklaringen för dummies som oss som inte har någon medicinsk bakgrund dig.

Detta är hans förklaring.
"Lunginflammation finns det två typer. som är klassiska symtom och pneumoni tyst (inga symtom). När det gäller Nuaim skrev jag lunginflammation efter att hitta svaret på två timmar och demi.Je samtal och fråga din åsikt, canada goose online shop danmark billigt . som är den viktigaste pakar2 inklusive Dr Karim och Dr. Zaini (min chef) tilldela "lunginflammation" eller "i väntan på laboratorieundersökning." Jag säger detta eftersom jag inte har hittat en avvikelse i barnets lungor. Lung Bebis starkt fäst pleurahålan (utrymmet mellan lungorna och bröstkorgen). så jag var tvungen att dra bröstkorgen och min assistent separerar lungorna med en hand mycket försiktigt och noggrant för att undvika att riva lungan. Han var också lite slits eftersom alltför hårt och stark vidhäftning som. Jag ser aldrig situationen hos vuxna. men inte ett barn. Så jag tvivlar vad som ska skrivas på COD.

Resultatet av vår diskussion. jag satte lunginflammation. Detta är den "atypisk lunginflammation". Varför. när jag ser tillbaka på pre-enkät Nuaim scenariot. dvs. historien om taktik mina föräldrar. de drabbade manus. Att "atypisk lunginflammation" gäller ett friskt barn. aktiv. dricka mjölk med många. gråter högt. äta gott och inte har feber (normal kroppstemperatur).När extern granskning. något inslag av oaktsamhet eller missbruk. När jag nyper huden Nuaim handen. keelastikannya som en normal person. Hud snabbt fallit äkta canada goose feather identification . Vilket innebär att det inte har någon uttorkning problem. Så jag ska upp för att se om det blöder. Ingen blödning. vilket innebär att ingen grund i själva verket stötar eller faller. Då jag drar tungan och se om benet runt trasiga språket eller inte canada goose dawson parka priser . rädd bebis kvävas eller liknande. Så ingen påverkan fraktur. Det är därför jag avvisar brotts faktorer.

Sen var jag tvungen att öppna kistan för jag har inte träffat COD.Là. jag fortsatte att titta lungtillstånd inneboende styrka i bröstet (pleurahålan). Om under normala omständigheter. bör det finnas utrymme mellan de två buy canada goose expedition parka dame sort . där vi kan hålla händerna i den. När jag säger att KPD mina chefer. kan de sätta ordet COD som lunginflammation på grund av infektion. Enligt Dr Karim är den vanligaste orsaken till viral lunginflammation lunginflammation hos små barn. Virus kom troligen från andra barn i samma barnkammaren. Vi vet alla. barn i förskolor ofta feber. hosta. influensa. det scabbies. fästingar och nya macam2. Detta i kombination med uppdelningen och miljön. barnkammare. köpcentrum. eller kanske inte städa huset gör lungorna gäst barn av viruset.Om man tittar på Nuaim lunglunginflammation redan närmar den fjärde kategorin "delvis lösa fibros" (om jag har fel sorry). ett tillstånd där vita blodkroppar har ätit virus som inkluderar lunga. men inte kan förstöra allt på grund av hennes kropp Ny återhämta sig från veckor av diarré tidigare. När Dr Karim frågade färger lunga Dr Fatimah (som kör obduktionen) omedelbart Dr Karim sade att detta innebär att lunginflammation Nuaim någonsin finns det en vecka (detta är förenligt med diarré föregås). Dr Karim diarré tillstånd kan utlösa (trigger) lunginflammation som nästan återhämtat sig från Nuaim lungorna.

När det inte finns någon möjlighet make frågade SIDS (plötslig spädbarnsdöd). Dr Karim sa att det skulle vara omöjligt för SIDS oftast slår de nuit.Mais övergripande. enligt Dr Fatimah han tillbaka alla fakta i fallet med patologi och att se tillbaka orsaken till hans död som efter resultatet av patologi. Den innehåller resultaten av blod. vävnader. ryggrad vatten och så fångas i Nuaim. hade jag ingen aning billiga canada goose jacka mantra . Ytterligare 2-4 veckor kan vara resultatet. Men än så länge. att de fortfarande håller COD Nuaim som lunginflammation.Tystnad. oidentifierbart lunginflammation.

Om man tittar på det scenario baserat på tid; en avgörande faktor i den rättsmedicinska området. tiden intuberas Nuaim syre i kroppen är för lång / lång. Detta beror på att barnet var kvar ensam och blått (jag undrar hur många minuter och ingen visste exakt vad som hade hänt på den tiden eftersom ingen bebis närvarande) och senare skickas till nödsituation. Bebis hjärnan försämras snabbare (skadad). jämfört med den vuxna organisationen. senast 10 minuter Nuaim var faktiskt hjärndöd. Om Nuaim kan registreras på sjukhuset. Nuaim får bestående invaliditet (inaktiverad) och kommer att fortsätta beror på en andningsmaskin för resten av sitt liv. bara Guds kraft att läka genomträngande senare. Gud .. Jag är glad över att höra det. Allah är större planering. För oss. desto bättre beslut Nuaim Gud livet eländigt björn.

Ok. det är som jag kunde dela den här stunden. Men egentligen alla detaljer som ges av de tre rättsmedicinska experter har försäkrat oss om att den stora anden COD Nuaim är den naturliga sjukdomen. Vi är tillbaka med ett öppet sinne.

Min man och jag har förlåtit pengasuh2 och ägare av pépinière.Qu'attendons oss att ta en stor lärdom avgångs Nuaim särskilt i fråga om SOP för hantering nödsituationer i framtiden.I vår förlåtelse. om Gud vill. kommer det att minska smärta och sorg i våra hjärtan. Även om det inte helt buy canada goose expedition parka dame sort barn . åtminstone känner vi lugnare nu. Men i dag. jag vaknade fortfarande upp tidigt på morgonen mellan 2-4 am i ett tillstånd av ångest. hjärtrytm. och oh så rädd för att de terngiang2 nanny skriker i mitt öra i slutet av telefonen som en hysteriska skrik .. "dah dah Babyblå .. Nuaim biru..cepat komma .."

Allah akbar. hur gör jag sover bra igen efter det canada goose jacka säljes billigt priser .. Varje kväll jag sover på min kudde och kramar Nuaim sinnen kläder som dröjer väl bebis kroppslukt så doftande. buy canada goose expedition parka dame sort