Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billigt canada goose norge salg

24 oktober 2013
Jag vill först börja med att säga Rest In Peace "Bully". Han var en man mycket älskad och respekterad hemma och det var Papaw min kära bf. Han lämnade den här världen och hans familj som älskade honom innerligt 2013/08/10. Han kommer aldrig att glömmas. och jag kan inte hoppas på att vara hälften den han var i 76 år höll han världen med sin kärlek billiga billigt canada goose norge salg . Vi åkte hem i tre dagar i förra veckan för begravningstjänster. Om det inte var de mest dramatiska fyllda och ansträngande tre dagarna i mitt liv ... Jag tror att jag hade all drama som jag kan använda för detta liv tack så mycket.

Tro det eller ej. ingen av dramat hade att göra med begravningen. Jag ville inte delta i begravningen. även om jag inte kommer att betala mina avseenden. Men jag tror att det var en tid som hans familj behövde vara tillsammans för att reda ut det egna svårigheter. du vet hur han får när någon vi älskar lämnar oss.

Tja. när jag kom i Pikeville var jag in till arbetet i min mamma .) Thompson & Collins Insurance (hade att komma dit haha). Jo eh Jag är inte stolt över hur jag agerade den dagen .( Jag var väldigt fel. Jag flyttade till 02.00 och min mamma gjorde en stor sak av det. men det sällan kallar mig ... Vi hade också en oenighet om andra saker. men det är varken här eller där billigt canada goose norge salg .Jag pratade precis med honom på ett sätt som. för några år sedan fick jag "hoppade" i munnen. så dire.Mais efter timmar av skrikande och gråtande. ursäktade jag och såg till min Mamma var inte längre arg mot mig billigt canada goose norge salg säljes ... Jag kunde inte sluta tänka att hon var arg mot mig. trots att jag bodde endast rätt väg den natten ... och om det inte fanns någon imorgon, Canada Goose Calgary Jacket Herr Spirit se .

Torsdag billigt canada goose norge salg . beslutade vi att vi skulle ha ett glas med en familj eftersom vi hade sällan möjlighet att oftast eftersom vi inte stanna natten. Som natten bar på. kan vissa människor hantera sin alkohol bättre än andra; om vi hade vetat. skulle de inte ha druckit allt. Men han var en vuxen man så man skulle kunna tro att han skulle veta hur man säger nej. Av någon anledning runt midnatt. bestämde han att han ville åka hem. eftersom alla gick till sängs. Även om han hade en plats att sova bredvid. Om någon av er har besökt här innan du vet hur jag känner det. För er som är nya här. jag förlorade min far 1997 till en rattfyllerist. Jag sa till mig själv att jag önskar att han skulle stanna och förklarade varför jag kände så. men du vet hur folk är berusade. Och när jag säger att han var berusad. menar jag att han inte kommer ihåg en sak nästa dag.Flera personer i huset billiga billigt canada goose norge salg . inklusive min kära bf som skulle begrava sin Papaw nästa dag hade försökt övertyga honom att inte köra. Vid ett tillfälle. han lämnade och jag ringde 911. berättade för dem att han hade lämnat och kunde inte köra. kunde knappt gå och alla nödvändiga detaljer. Några minuter senare. drog han tillbaka in på uppfarten. jag ringde 911 för att låta dem veta att han var tillbaka. En polis driver några minuter efter att jag lade på luren.

Han talar med någon där som förklarade situationen. men vid denna tid tror vi att det kommer rester.Nous pratade om det i flera minuter och vi tror att det är antingen sova på soffan eller i hans lastbil. utan nycklarna .. billigt canada goose norge salg . om vi kan få honom att hålla med henne. Det är nu ca 4 timmar. några av oss har att delta i en begravning "idag". några av oss måste arbeta; Jag hade planerat att gå till jobbet med min mamma den dagen. Polismannen frågar honom vem han är. vad fordonet ser ut. och vilken riktning det kommer att flytta om han bestämmer sig för att lämna; Det kommer att vara runt. Trettio minuter senare. är han lämnar. och vi är alla så sjukt att argumentera med honom. vi är helt enkelt inte mer. Jag vet att om han får en minut upp vägen han sköts. och det är mycket mer nykter nu än för fem timmar sen.Så fort det kommer ut. min kära bf ringa polisen denna gång ge dem registreringsnumret och när han är på telefonen de kallar framåt till en annan officer som tar en mer rött ljus nära staden.

Nu är jag mycket ledsen över att han var tvungen att gå i fängelse. Men jag är inte ledsen att vi räddade hennes liv och potentiellt vissa slumpmässiga drivrutin eller en fotgängare. Det är nu tillbringade 20 dagar i fängelse. jag hoppas ingen ger honom igen sprit. Och om du gör. sedan ta nycklar. En liten sida noterar billigt canada goose norge salg online . är det lagligt att slå någon om du hindrar dem från att begå ett brott ... precis sayin '.

Drick inte och kör .)

Fredagen var en lång dag. jag åkte till jobbet för min mamma och min moster lät henne sova eftersom hon verkligen behövs efter natten hade vi canada goose expedition parka sale se . Efter att ha kört ca 45 minuters sömn ... Jag har inte lämnat in förrän 06.00 och jag somnar 'til 7 och väcktes vid 07.45. ja 45 minuter sommeil.Sans tal om natten innan jag hade ungefär en timmes sömn. så jag sprang ut i sanden. men det var en mycket bra ånga discount canada goose victoria .

Om stängningstid jag tar barnen till huset av min moster för att vänta på min mamma äkta canada goose loro piana collection . då ska jag släppa kontoret arkiveras ut som vi börjar vår två timmars resa hem.5ish runt min mor och dragkraft flicka på parkeringen på vägen. men det är som en bostadsgata. Det finns flera hus längs vägen. och en kyrka några meter upp. Jag öppnar dörren för att låta min dotter när du gör en stor sak av det. vet ni det alla .) TADA, real canada goose manitoba jacket buy säljes . hon älskar. tänker hon också att jag är galen. Som vi ser till vägen. samma väg som jag gick igenom de föregående två nätter med min dotter och min mor; gör exakt samma sak. En Ford Expedition kommer rusar ner den lilla gata. där hastighetsgränsen är 25 och jag är säker på att det var minst 60. Denna enorma vackra mjuka vita SUV träffar Pit Bull "Hammer" min farbror samma PIC tjur som sov vid foten av min son för de två senaste nätterna. Och hon var inte kommer att sluta. så min mor och jag hade inte gråtit ..

Så fort jag såg den här stackars hunden rulla runt i sin bil. blev jag arg. rasande. känslor jag kan inte ens hitta ord till. Eftersom det inte var en hund jag såg rida i bilen. var det potentiellt fem sekunder för att vara min döva flickan rida i bilen. Allt gick så fort jag inte ens kommer ihåg att det händer. Jag tog det som hade varit en galen sprint till fordonet. jag minns det som mer av en kedja ... eftersom jag inte kommer ihåg resan dit canada goose muskoka jacket womens 2015 .Jag vill bara börja med vad jag är lite feisty men jag kan verkligen inte köra min poäng hem canada goose expedition jackets dam . Jag tog inför denna kvinna. jag är säker på att hon kunde känna min lunch. Jag sa till honom hur hon träffade hunden. och jag kommer inte att sluta. Jag sa till honom hur hon hade sekunder att slå min dotter. Hon sa. "Jag ser inte. jag kan inte se det.". Sa jag. "Om du inte har genomförts så f *** ing snabbt. skulle du ha sett hunden och du skulle inte ha rört den. Jag gillar inte att du inte ser canada goose europe ab billiga . det kunde ha varit ett barn. Om du vill bromsa f *** ner. kanske du kan se något ... "Du kan få skämtet ut allt annat. var jag så arg att för att förhindra hamra det 50-60 år kvinna jag kysste henne 3 gånger och gå. Sen skriker till höga himlen som någon försöker döda mig. De rusade hamra veterinären där han genomgick akut kirurgi. hans mjälte illa skadat, billiga canada goose jakke danmark priser jackor . Veterinären sa att hon har aldrig sett en så blodig röra. Han var i kritiskt tillstånd. men gör bättre nu. lite bättre varje dag. Få hans poäng i morgon .. Operationen kostade $ 448 Om det inte var för min syster. skulle Hammer inte vara här. Eftersom tiderna är tuffa. och ibland $ 1 är svårt att hitta.Damen hade ursprungligen vägrat att betala veterinären räkningen när konfronteras kära bf minuter efter det hände på bensin bula. Jag tror att hon sa "jag inte betalar någon f *** ing vet bill" .. canada goose jacka thailand .. Åh. ja du vill honung concepts x canada goose orange parka . ja du kommer.

Hur som helst. jag lärde mig några värdefulla lärdomar i dessa tre dagar. Jag tror att jag kunde ha lärt dessa lektioner utan all dramatik och stress.Mais. jag lärde mig att. för en gångs skull i mitt liv jag behöver inte vara så envis ... Jag måste göra (alla alla bör) och vi förmodligen alla hört den här gången åtminstone. är i morgon inte lovat att någon av oss. Vi är alla lika troligt att nästa person om friska eller sjuka av att inte ha en annan i morgon. Tro mig. jag vet mer än jag vet hur sant detta är. Ja. vi är alla födda att dö; det är bara sunt förnuft att veta. Men dö av ålderdom och naturliga orsaker är det sätt som vi alla hoppas på att lämna denna värld lugnt i vår sömn skulle vara bra. Men det är inte hur livet fungerar. minns livet är inte rättvist och det aldrig kommer. Det kan vara traumatiskt dödsfall som min far. eller det kan vara en sjukdom som halkade oss nu; eller kanske har vi haft i år. Det är som ett hasardspel. men ingen är egentligen "play".

I grund och botten. vad jag försöker (ringa din mamma.) Glöm inte att berätta för folk omkring dig att du älskar dem.Så mycket som möjligt billigt canada goose norge salg . som deras en minut med dig ... och nästa de inte.

-GypsySoul

"Gör inte synd de döda. Harry. Synd rummet. och särskilt de som lever utan kärlek." Dumbledore *