Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy

Portfolio Kanban. Varför ska jag bry mig.
Detta är en intressant iakttagelse till mig. folk ber mig att prata om Kanban portfölj. London. Krakow. Chicago . köp billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy .. förefaller det mig Kanban portfölj kommer att bli föremål för att prata om det här i år.

När jag började med Portfolio Kanban det var en upplevelse - ett verktyg som jag ville spela med för att se om det är användbar för alla. När du börjar att tala offentligt om sådana saker. om det är en viktig fråga som du måste besvara. varför bry sig.

Trots allt. om frågan besvaras Kanban portfölj är bara en leksak.

Så ... varför.

När jag tittar på det arbete som pågår i de magra och agila samhällen ser jag en hel del som händer i laget. Scrum är ett ramverk som syftar till att jämna ut laget. När man tittar på Kanban implementeringar. de flesta av dem är på samma nivå, billigt Canada Goose Lodge Down Väst Svart . Nu bör vi vara oroliga. Är det fel. Jag kommer inte. Det är helt OK. Tja. ungefär.

Låt mig börja med detta.

Fokusera på en teamnivå och teamnivå som vi optimerar delar sällan ett lag är en helhet. Jag är långt ifrån den ortodoxa uppfattningen att vi bör fokusera på optimering av hela och bara alla. eftersom de flesta av oss inte har tillräckligt inflytande för att arbeta på en sådan nivå billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy .Detta betyder inte att vi ska sluta allt ansvar för optimering av hela systemet. oavsett vilken sfär vi har.

Detta är i grunden varför förbättringar portföljnivå är så avgörande billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy dam . De har inte att göra förbättringar i stället för en teamnivå eller före dem. I själva verket är en helhetssyn förmodligen den bästa option.Si du rikta dina ansträngningar på en nivå av laget har du förmodligen blivit effektivare. men frågan är billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy . Effektiv bygga vad.

Om fel beslut fattas på portföljnivå. inte nivån på laget effektiviteten inte riktigt hjälpa. Dessutom kan det till och med vara skadligt eftersom vi producerar bara avfall mer effektivt. Jag kan tänka mig ett antal onödiga verksamheter åläggs lag på portföljnivå. men två är den största smärta i nacken.

Vi börjar projekt eller produkter som inte bör startas alls i första hand online billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy . Det är dumt uppfattningen att man inte ska vara sysslolös. så när individer eller grupper har en kort tid är fylld med alla typer av galna idéer som helt enkelt är utformade för att hålla folk använde 100%. Det är bara dumt.

Vanligtvis. även när folk är upptagna billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy . de får den typen av arbete i alla fall, canada goose montebello xxs priser billigt . eftersom "de kommer att hantera detta på något sätt."Efter ett tag. inte bara vi kör många projekt av initiativ tvivelaktiga värde. men vi måste göra det lilla extra för att fylla i och underhålla.

En annan plats av smärta multitasking billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy online . Alla dessa projekt är naturligtvis fylla en lägre prioritet än det ordinarie arbetet. Så vad människor hamnar om de håller växlar mellan projekten när snabba högre prioriterade åtgärder. Problemet är att ett sammanhang växla mellan de två projekten är ännu mer smärtsamt än ett sammanhang växla mellan två liknande uppgifter i samma sammanhang. Åh. och nämnde jag att när du har slutfört dessa projekt fyller du hålla växla tillbaka till dem att göra intervjun.

Så i princip vad du får är ett mycket lågt värde arbete till en kostnad av kontext enorm skatte commutation, canada goose fake jakke herr .Félicitations canada goose jacka storlekar Sverige .

Åh canada goose mens resolute parka rea . det är så illa. Det är ännu värre.

Om organisationen börjar alla lampor på portföljnivå. lag hamna försöker hantera den här röran. Om de bryr. kommer de att göra fel saker lite bättre. Är det bra canada goose jacka på nk rea . Inte alls. Det tråkiga är att förverkliga vad som hände på den plats. som att lära i grunden canada goose jacka återförsäljare rea .

Organisationen kunde ha lärt sig detta arbete verkligen tillför värde. Lagen har lärt sig att fungera bättre. På alla nivåer skulle det finnas möjligheter att förbättra genom tillfälliga rusningstid.Och förresten. organisationen skulle ha utnyttjats mer effektivt också. tack vare sammanhanget byte mindre.

Detta är i grunden varför du bör fokusera mer på att organisera ditt projektportfölj / produkt.

Varför Kanban i denna ansökan då.

Jag antar att jag har redan gett svaret mellan raderna. Visualisering. som alltid. låter lågt hängande frukt skörd. Jag menar. om vi inte ser hur skruvas upp vi är. vi ofta inte ens inser det faktum. Visualisering hjälper också för att ersätta varje dag relaterade vildåsna gissar projekt med projektrelaterade dagligen informerade beslut køb canada goose billigt barn . Låter bättre äkta canada goose toddler jacket . eller hur.

Sedan finns WIP gränser som gör att samtal om vilka projekt igång. hur vi personal av lagen och hur vi reagerar i alla möjliga specialfall situationer. I själva verket real canada goose down fill . utan bit ändringar som införs genom Portfolio Kanban kommer att bli ganska grunt.

Slutligen. om du siktar på förbättring. Portfolio Kanban ger dig en förändring mekanism som är mycket lik vad du vet nivån på laget Kanban implementeringar.

Det bästa är dock den lätthet med vilken du kan starta din resa med Portfolio Kanban.Även om den angriper den del av organisationen som är vanligtvis mycket formell och övergripande politik. gör Kanban portfölj inte. åtminstone inledningsvis. att alla har skrivit på för att idén canada goose väst med luva säljes . En person kan använda Portfolio Kanban som en störande vapen och se vad det ger.

Allvarligt. är det tillräckligt för att ha en person som är villiga att arbeta konsekvent för att portfölj Kanban styrelse att se de första prestandaförbättringar. Och man behöver inte vänta mycket länge tills de första seriösa diskussioner kring projekten börjar. Så billigt Canada Goose Manitoba Jacket Navy . vet du något har förändrats.

Även om ingen har verkligen insett att du använde Kanban för att uppnå detta.

Om du gillade artikeln du gillar min portfölj Kanban berättelse också.