Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billigt canada goose jackor online

November 9. 2013
Jag hoppas ni alla har en bra semester helgen - jag vet att det kan utlösas Hella och fruktansvärda (jag brukar helt rädd). jag hoppas att detta inte är fallet för dig och du är omgiven av människor (och mat) oroar köp billigt canada goose jackor online . I morse spende jag dagen i sängen härligt. brainstorming platser och titta Zoolander. Det är lite skrämmande hur han blir aldrig gamla. Föreställ platser på kritiska mode medan du tittar Zoolander är bara .. verkligen surrealistiskt och roligt. Eftersom ärligt. det är inte så annorlunda från det verkliga livet. Detta gör det ännu roligare billigt canada goose jackor online .

Hur som helst --- de inte tas av Tayler. återvände hon hem till paus. De är faktiskt i min nya studio billigt canada goose jackor online på nätet . Men det är fortfarande under uppbyggnad. så det är nära beskärs billigt canada goose jackor online . Jag gör mina egna rostiga pinsamma bilder. men jag tror att det kom ut ganska coolt. Suddig och tomt på detaljer. ja, canada goose women parka rea barn . men vi ska bara låtsas att det är #art äkta billigt canada goose jackor online . Optimism.

OK. jag kände löjligt med alla dessa suddiga bilder. så här är där du faktiskt kan se mig. Bah.

Men för kläder , köpa canada goose billig på nett billigt .... min nya parka gjorde mig väldigt Blade Runner särskilt med min nya frisyr. Och jag äntligen bar min skinnbyxor vintage. jag second en månad eller två sedan - i helgen Rookie. så jag antar att det är två månader. Tiden går fort. Det känns så länge sedan.Jag var på ett uppdrag som dag för vissa CDG eftersom jag hörde någon hade sålt ett gäng av dem vid en sändning butik. och jag slutade gå på en riktigt dramatisk Mission hela kvarter i sökandet en mystisk samling CDG och även byxor cuir billigt canada goose jackor online .Je hade tur och hittade dem i första butiken jag gick. eftersom jag tror att $ 12 billigt canada goose jackor online återförsäljare . Jag slutade att få mycket mer än jag räknat med och slutade med en panikattack i omklädningsrummet med ett spärrat bankkonto eftersom jag inte kunde lämna utan att köpa mer än jag förmodligen bör ha. Jaha. Jag ångrar inte alls.

Jag föredrar att sälja saker som jag inte gillar att gå dörren undrar om ändå. Det finns så få att jag vill verkligen i min garderob idag ändå när jag hittar många saker som inspirerar mig, canada goose återförsäljare jönköping billiga . jag kan inte bara vända ryggen. Jag tror inte wan't undra vad som kunde ha varit. Detta gäller för mer än kläder.

Jag hoppas du har en härlig dag älskling. Vi ses snart.

I helgen var super packade med ljusa smink och flickor - min hud skriker för bortskämd men jag tror det var verkligen värt. Jag försökte vara mer produktiva på sistone. så finns det några saker som du kan läsa om mig på Internet. Jag är verkligen stolt över min makeup Chanel SS14 Tutorial på Rookie canada goose victoria parka billigt . Jag gjorde också ett snabbt inlägg för att spika Capitol Couture (The Hunger Games Online Magazine). också discount canada goose trillium sale .

Klicka här för handledning.De över de bästa makeup ser är min favorit för att göra - jag hamnade spendera resten av dagen med denna makeup och jag tror att han såg huhuhu fabulous. Jag försökte medvetet ser mer komplicerat. jag behandla min kunskap om mode som min makeup manual och gå igenom alla mina favoritprogram för att imitera de ser att jag kan bli bättre på att blanda och makeup bara allmänna saker. Det är ett medvetet och metodiskt ansträngning att lära den estetiska fram och bak till den punkt där jag kan referera dem omedvetet senare. när jag försöker göra något på mitt eget sätt unique.Ce är hur jag jobbar när jag l brukade spendera mycket tid på mina kläder. och nu är det lär mig hur jag arbetar makeup.

Rekreation midnatt Fever Biba och Pat McGrath för Galliano. Tayler gjorde sin egen makeup använder blixten sortimentet fähund nästan uteslutande (ärligt köpa canada goose ladies trillium parka navy . är detta den bästa make-up investering i vår arsenal kombinerat) real canada goose outlet i danmark . Jag gjorde min makeup med hjälp Kryolan Aquacolor vitt på mitt ansikte. och sedan pulveriserad med fähund och en bevvy ögonskuggor min egen blandning (jag gjorde en tutorial om detta ämne) och kol MAC. Jag bär Illamasqua Kontrol på mina läppar. eftersom på skärmen Sasha läste läppar blå svalare canada goose fake hjemmesider billigt . men jag tror. ​​skulle färgen från djup vin vara mer exakt. Min flytande eyeliner dras på ögonbrynen är bara använde jag Clarins.Jag har listat följande alternativ kan användas för att samma effekt.

Försökte gå till Yayoi exponering men linjen var super lång. så jag gick till Comme des Garçons och spelade runt i min framtid istället skåpet. Ge mig sex år och de kommer att vara i min garderob. Tayler tog denna bild på väg till CDG. hon beordrade mig in i ljuset. Det är trevligt att ha någon runt som är mer besatt av belysning som jag är. I Konst brukar direkt allt canada goose norge jakke billiga . Hur som helst. jag bär en vintage päls canada goose solaris parka svart se . Cole Haan skor och en klänning som var på bloggen innan. Här är dina alternativ om du vill ha något liknande.

Mig i den perfekta höst kappa från Junya Watanabe. Det säljs farfetch i den här färgen. men är tillgänglig på annat håll om du råkar ha det hängande $$$$. Det är äckligt hur perfekt passform och hur vackert det är lämpligt. Jag tror jag är mer aspirationally en flicka en flicka Junya stora CDG linjer flesta dagar - Jag vill vara punk tjej Junya crée.Je'm säkert mer än en bebis. om Rei. Vem kan se hälften så bra i dessa skikt löjligt som mig canada goose herringbone rea . Synd att de kostar mer än min undervisning billigt canada goose jackor online . Jag måste vänta på en försäljning prov. Ändå borta från att spela med CDG inte bry mig eftersom jag vet att jag är påhittig nog att hitta ett sätt att få det jag vill ha senare.Det kan ta tio år som realistiska eller vad. men det är aldrig en fråga som inte är mina. * Skrattar maniska kvävas i fjärran *

Ok. jag verkligen läxor och tid att göra. men jag hoppas att ni hade en helg för söt rad paj.

Denna veckan skjuta var som. egentligen för starkt påverkad av YouTube-videor som vi hade sett kvällen innan och även min besatthet med Pat McGrath / Val Garland / Lisa Eldridge. men jag tycker det är riktigt bra. Jag kan inte undvika att betala tribut till min idol. det var verkligen roligt fångst mig pendlade mot krämer och färger jag sov titta natten innan. Tayler och göra min egen makeup efter girlmonster här veckan var verkligen slags terapeutisk faktum. eftersom jag inte behöver oroa sig för en berättelse eller något liknande. jag kunde inte tänka på min favorit makeup ser ut och dra av dem utan att oroa om jag tar bort en historia som är viktigt för porträttet.