Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billigt canada goose down filled gloves billigt canada goose down filled gloves, billigt canada goose down filled gloves, canada goose heli arctic black 2015 shop, canada goose jacka på nätet säljes, canada goose outlet vestby 2015, billigt canada goose outlet ontario, canada goose yorkville parka beige barn, canada goose fake tags herr, cheap canada goose jacka vit barn, köpa canada goose baby snowsuit ebay säljes
5 4.9 1 779 278

billigt canada goose down filled gloves

Academia är en krigszon
Dag efter dag. jag återgå till arbetet med föreställningen att den akademiska världen är en säker. inkluderande och stödjande miljö för intellektuell tillväxt. Liksom många människor. jag inser anledningen till att mer utbildning. särskilt universitet köpa billigt canada goose down filled gloves . är förknippad med liberala och toleranta attityder. Akademiska institutioner. själva. kännetecknas (på gott och ont billigt canada goose down filled gloves . ur synvinkel en) som ideal liberala bastioner och praxis. skyddas i världen "där ute."

Jag drack Kool-Aid akademiska sedan mitt första år på college. även när jag insåg att det är berikad med ett gift som kan döda mig långsamt.

Ja. är titeln på detta inlägg medvetet provocerande. Språket är lite extrem som många läsare kommer att tänka på döden. blod. bomber. minor. våldtäkt. krig. propaganda. och andra hemska aspekter av krig billigt canada goose down filled gloves outlet . Jag ber om ursäkt i förväg om analogin är stötande.

Men jag vill också utöka vår definition av krig bortom den extrema bilden fortfarande lokaliserad och efemära som kommer att tänka. Jag tror på att marginaliserade grupper är offer för systematisk diskriminering och våld från födelse till död. motiveras av propaganda. dessa grupper är fler än den strängt sidan av ett krig.Med tanke på de många sätt på vilka institutionella och mellanmänsklig diskriminering. fattigdom. och effekterna av fysiskt våld i hälsa och välbefinnande marginaliserade grupper. dödssiffran av dessa krig är helt enkelt omätbar.

Academia inte är befriad från dessa krig. Högskolor har uteslutit kvinnor. människor av färg. och personer med funktionshinder / funktionshindrade genom histoire.Aujourd'hui. diskriminering mot dem och andra marginaliserade grupper fortsätter i rekrytering och avskedande av personal. lärare och administration; upplåtelseform och marknadsföring; antagning; löner; och andra institutionella praxis. Dessa grupper är föremål för trakasserier och våld microaggressions extrem rutin. subtila. men fler.

Och. ja. det finns exempel som motsvarar de mest extrema krigsbilder. rasistiska trakasserier; sexuellt våld billigt canada goose down filled gloves . inklusive sexuella trakasserier; murderandharassment homofobiska; transfobiskt attacker; främlingsfientliga attacker och antisemitiska trakasserier. Även dessa extrema handlingar verkar isoleras och sällsynta. de fungerar som hatbrott - erinrar andra medlemmar i dessa samhällen till deras låga status och lever i ständig rädsla. Och. de förekommer med mindre allvarliga men förekommer regelbundet sned incidenter. förolämpningar. egendomsskador. klotter. verbala trakasserier. etc.Varför tog det mer än ett decennium för mig att äntligen erkänna akademiska är inte en säker plats billig billigt canada goose down filled gloves . inkluderande. liberal billigt canada goose down filled gloves . När personalen i stipendieprogram. jag var i den första halvan av universitetet muttrade när jag växte upp hbt-frågor. skulle jag ha tagit. Eller. med "" skrivet på tavlan på dörren till min sovsal. Eller. se graffiti på "fags" i badrummen för män bygga kemi. Eller. med flera broschyrer min pojkvän och jag sedan ställa upp för att delta i en kampanj för bakgården vandaliserad med "bög" att "pole-rökare" det. Jag antar att jag visste att homofobi skulle en utmaning - en som jag är villig att battre.Avec första rasistiska microaggression jag möter i forskarskolan - redan innan klasserna hade officiellt börjat - Jag började göra sin väg Men sex år. senare. räcker nu som en ny lärare tenure track billigt canada goose down filled gloves herr . jag äntligen säga tillräckligt. När min partner berättade att han kände sig inte stödja mig. dag efter dag. jag kommer hem rökning på vissa microaggression jag möter. rev jag - så därför det "förtryck."Jag vet. och regelbundet nominera mig själv. men tenderar att stanna bara blyg av erkänner fullt verklighet av min erfarenhet som en förtryckt människa i den akademiska världen och världen i stort. Min rädsla är att acceptera" förtryckta "lämnar lite hopp. lite utrymme för förändring. Men den verkliga faran är att förneka täta och intensiva fientlighet verkligen är köpa canada goose baby snowsuit ebay .

Jag studerar de hälsomässiga konsekvenserna av diskriminering - Jag kan berätta för dig via forskningskompetens (Ja. jag sade "expert" - mycket med det) och personlig erfarenhet att den fientlighet som marginaliserade elever. personal. lärare och administratörer inför är skadligt. I verkliga "krig" i traditionell mening. skulle det vara dumt att försöka resonera med sina motståndare. som är beväpnade och blodtörstig. Du skyddar dig själv och slå tillbaka. Men att köpa i sagan som den akademiska världen är säkert cheap canada goose jacka vit . humant och socialt rättvist. misslyckas vi att beväpna och skydda oss canada goose fake tags herr . Vi misslyckas upprepade gånger för att psykologiskt förbereda sig för strid canada goose yorkville parka beige barn . lämnar oss sårbara för den fulla effekten av alla assauts.Lorsqu'il angrips. vi tillbringa resten av dagen. veckan. månad. kvartal. år. .. så länge .., canada goose jacket outlet store herr . försöker förstå hur detta kunde hända här. hur kunde de göra det.Tyvärr. denna typ av idisslingen förvärrar slit diskriminering och våld har på vår hälsa och välbefinnande.

Jag hoppas att även läsare som hånar den anspelning på kriget inse att akademiska institutioner är - för vissa - giftiga platser. fientliga. farliga. och exklusiva. Vi (särskilt marginaliserade människor) gör en björntjänst genom att tänka på intolerans i akademiska områden som den isolerade effekten. snarare än manifestationer av stora system av förtryck. Och vi misslyckas med att göra ansträngningar för att förbereda.

Så här är några förslag.

Lufta den idylliska utopi akademiska av ditt sinne. Ingen plats på jorden är fri från fördomar. diskriminering och våld. Även om vi är oense om hur illa det är i den akademiska världen. ber jag er åtminstone erkänna att det finns utrymme för förbättringar.

Inse höga nivåer. invasiva diskriminering. trakasserier och sexuellt våld på universitet. Eftersom det kan vara lätt att diskontera de extrema historier som fångar uppmärksamhet av media som isolerade incidenter. leta efter en källa som håller ett register över dessa händelser - och sedan blåsa upp siffrorna. eftersom de är hårt drabbade orapporterat (andmishandled) .Utveckla en handlingsplan för att hantera regelbundet och mindre frekventa. men mer extrema händelser. Jag fortsätter att lära sig den hårda vägen att jag inte kan gå till evenemang och möten på campus som jag är privilegierad. fri från exponering för partialité.Pour nytt. okänt territorium. liksom utrymmen jag redan vet att vara fientlig. jag borde 1) aldrig gå ensam. eller sitta ensam. 2) har redan ett lagarbete för att hantera genom. och 3) har en avtalad tid att debriefing efter. Detta skulle kunna undvika att bli bländad av de kränkande kommentarer eller åtgärder. stoppas och oförmögen att tala eller ut. och med resten av min dag känslomässigt spårade ur. Jag ska meditera när jag kommer hem billigt canada goose outlet ontario . men jag försöker åtminstone tidskriften för tankar och giftiga känslor ut så jag kan njuta av kvällen med min partner.

Söker allierade. och inte bara i förutsägbara platser. Jag hittade en hel del stöd i och utanför min verksamhet. inklusive medlemmar av universitetspersonal, canada goose montebello parka dam black säljes . Jag har mer gemensamt erfarenheter och värderingar med människor i färg. queer människor och andra fokuserade på social rättvisa som sociologer eller ens universitetet i allmänhet.Dessutom kan dessa externa vyer ger ett nytt sätt att se på problem eller till och med resultera i "smuts" du kommer inte få inledas. Här betonar jag kvantitet (dvs. har åtminstone några allierade i olika platser) och kvalitet (dvs meningsfulla kontakter med vänner och kollegor förtroende).

Undersök sätt att stödja andra som de går in i strid. Kontrollera Academic saga i dina kollegor och studenter. Jag vill inte tvinga din synpunkt eller att spränga sina bubblor; snarare. låt inte andra förnekar eller rabatt egen exponering mot diskriminering och trakasserier. Bejaka av andras erfarenheter är verkliga och orättvist - åtminstone i den mån de har rätt att känna vad de känner utan förklaring. Om du kan. erbjuda andra former av soutien.Enseigner marginaliserade elever hur man överlever i den akademiska världen. En vän och kollega i elevfrågor frågade mig två gånger vad jag lära mina elever överlevnad färdigheter canada goose outlet vestby 2015 . Hou La La. Vad en tanke. eller hur. Jag har fortfarande inget svar; Mitt fokus var på påståendet om förekomsten och erfarenheter av marginaliserade elever. men aldrig till samma nivå som undervisningen överlevnad färdigheter.Som jag utvecklar kursplan för nästa termin. jag måste tänka på det. även om det kan ta år att göra så effektivt. Genom design. college innehåll och universitetsutbildningen avspeglar bara liv och perspektiv förtryckta folk. När man tänker. vi ofta får långt som att påpeka att de är. faktiskt canada goose jacka på nätet säljes . de förtryckta. men misslyckas med att tala om hur de överlever. blomstrande canada goose heli arctic black 2015 . resterande elastisk och vidta repressalier mot förtryckande strukturer. Så detta är en idealisk. i bästa fall för nu.

Om det behövs. föra ett personligt rekord av intolerans. särskilt om det finns en återkommande källa eller författare. Om det blir allvarliga nog att du måste söka rättvisa och skydd av någon institution eller den yttre delen (t, canada goose women sale 2015 barn .ex. OEE. mänskliga resurser. polisen. Byrån för medborgerliga rättigheter. en advokat). han kan vara användbart att ha en post. Och billigt canada goose down filled gloves . kan du behöva en eller flera vittnen att bekräfta dina relationer - kanske ta med en kollega eller vän med. eller prata med någon privat. hoppas vi att få dem att börja ta anteckningar i framtiden.

Överväg att tala öppet om dina upplevelser. Detta kan bidra till att bejaka andras erfarenheter. och påminna dem om att de inte är ensamma i inför systemisk. utbredd diskriminering och trakasserier.Det gör att potentiella allierade vet att den här typen av händelser inträffar. förhoppningsvis uppmuntra dem att notera och agera. Och. kan man bryta upp manteln av tystnad; Det kan gå tyst lidande offren för offentlig förnedring av förövarna av diskriminering och våld.

Hämnas. På ett minimum. vara engagerad i ditt universitetssamfundet 1) syns som en marginaliserad person. se till att din röst hörs och 2) skapa förändring.

Håll dig frisk och väl. i allmänhet. Och om en viss miljö är för giftig att hålla sig frisk och produktiv. kan du behöva allvarligt överväga att sluta. flytta. eller ta en tillfällig ledighet (om möjligt). Som jag sagt på annat håll. försöka undvika att gå till platser som är uppenbart giftiga eller fientlig. Tyvärr är egenvård en djupt politisk handling för marginaliserade människor i dead-set miljöer för att förstöra dem.

Vilka strategier har fungerat för dig att överleva i den akademiska världen.