Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billiga canada goose yorkville Sverige

Natt Stjärnor. Stirra på världen genom min Rearview
Välkommen till en annan konversation Kickstarter. Idag är jag tillsammans med skaparen av Stjärnor Natt. Stirra på världen genom min Rearview Tim Lattie. Tack för att du med oss ​​idag Tim.

Tack för James.

Du har ett projekt för att forska ganska livlig komiska att visa oss i dag. det Tim stockholm billiga canada goose yorkville . Vill du berätta lite om handlingen och konceptet.

Detta är slutet på tiden. Vår regering är av handen och tar världen till kärnvapenkrig. Alla och allt är förlorat på en dag billiga canada goose yorkville .. billiga canada goose yorkville online . utom för tre tonåringar. Samtidigt söker en konstig ljus de ser i skogen en kväll barnen befinner sig tas ombord ett rymdskepp. Väl på skeppet. får de mystiska "levande" rymddräkter som förvandlas deras kroppar och att det ser ut som den klassiska utländska popkultur. med grön hud och överdimensionerade huvud och ögon. Utan förvarning. tar båten ut med barnen kvar ombord billiga canada goose yorkville . föra dem tillbaka i tiden 66 år tidigare för att Roswell. New Mexico online billiga canada goose yorkville .
Följande är en lek på den klassiska myten Roswell. är barn tas för utlänningar och drivs av en hemlig gren av militären, billiga canada goose sverige online . Allt medan varje elev som de inre sätter in dem speciella förmågor som gör utbrott kommer de att kunna själva och spara alla historia.Så på många sätt är det en kommande ålder berättelse förklädd till ett äventyr av science fiction. där vår karaktär s växa samtidigt gå tillbaka i tiden.
Efter det. var kommer historien är nästan obegränsade. barnen hoppar genom tid och rum samverkar med några av de karaktärer och händelser för att göra nya allierade och är konstigt de mest anmärkningsvärda äventyr "histoire.Les val de bokstavligen påverka formen av världen som vi känner den idag. Men det hela börjar i Roswell. händer att det sätter tonen för allt för att följa. Deras makt återställd lockar skadliga tomter av tredje part som försöker stjäla deras teknik och historia reformen till sin fördel. Men i slutändan billiga canada goose yorkville , canada goose dame expedition parka navy se . kommer deras största fiende vara sig själva. som de reser på kollisionskurs mot gryningen av existens billiga canada goose yorkville säljes . De var där för att bevittna slutet av tiden kommer de sista tillräckligt länge för att få se början canada goose jacka nypris Sverige .

Jag arbetade i serier under några år nu speciellt Ape Entertainment canada goose lodge down hoody säljes . Min första konsert var tillbaka till Point Pleasant följt av några berättelser i Cartoonapalooza Ape Entertainment. vilket ledde till en körning på vita staket äkta camp down hoody canada goose .Innan jag åkte till Savannah College of Art and Design (SCAD) sekventiell konst specialisering och jag var också mycket glad över att delta i en high school konst här i New Orleans kallas Nocca (New Orleans Center for Creative Arts) där hälften av dagen skulle vi ha vår allmänna gymnasiet och sedan tillbringa den andra hälften arbetar på vår verksamhet. Så. har konst och serier varit en del av mitt liv under en lång tid.

Jag är en stor beundrare av Jack Kirby köpa hur vet man att en canada goose jacka är äkta . jag tror att saker och människor som Eisner skapade bara grunden för allt som följde och några av deras visuella tekniker används fortfarande idag. Men att växa upp på 80-talet och 90-talet. var jag verkligen influerad av Todd McFarlane. Jim Balent. Michael Turner. Tom och Greg Capullo Grummet. Jag satt i klassen eller hemma och det ritar saker i mina anteckningsböcker. Då influenser började komma från utsidan av komikern med artister som John Singer Sargent. JC Leyendecker och Gil Elvgren, canada goose constable parka dam säljes .Quel sorts uppmärksamhet i media fick du ditt projekt canada goose jacket buy online säljes . Hur kommer du att sprida ordet. Facebook. Twitter. Google+. Youtube. Reklam. UsingKicktraqto du följa dina framsteg.

Jag höll ett öga på Kicktraq och Facebook canada goose jacka gul billiga . få alla mina vänner att dela och hjälpa till att sprida ordet.Just nu har vi fettet och tisdag Superbowl händer här nere i New Orleans canada goose mössa säljes . så jag har affischer över hela staden. att använda detta som en möjlighet att sprida ordet med podcasts och intervjuer.

Har du några tips / råd skulle du ge till dem som vill starta en Kickstarter.

Det är som Musse rocky filmen säger "ser du själv gör och du gjorde rätt" canada goose yorkville navy barn . så stanna positiv och sätta i ditt arbete billiga canada goose yorkville .

Tack för att spendera din tid med oss. Har du några avslutande tankar för våra läsare.

Detta är bara början. Vi har här en mycket speciell produkt som fans av sekventiell konst verkligen kommer att uppskatta för sin kreativitet och djup historia. Jag är oerhört glad över att få denna franchise på golvet och jag tackar alla för deras stöd.

Tack igen och jag hoppas att ha bra saker i ditt kicken.