Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billiga canada goose victoria parka sale online

Oktober 25. 2013 / av Douglas Britt / Life
Et-tecken är en av mina favorit saker med botaniska tryck. Design av denna typ och detta bara gör mig glad. så jag ville uppleva.

Ovan är alla eklöv av International Society Ek (visste du att det fanns en sådan sak.). Jag är inte bäst på att hålla levande växter (min basilika ser ganska ledsen söker ...) men jag gillar den botaniska bilder. särskilt stora kartor. Me ner till en vetenskap klass .)

Jag behöver mer ampersand i mitt liv - jag tror ett intryck. men en kudde skulle göra mycket bra också. Favorit där äkta billiga canada goose victoria parka sale .

xo.
B

Ja billiga canada goose victoria parka sale . en annan mani glitter .) Men det är lite lämpligt Halloween. eller hur. Om du inte är riktigt i dressing. varför inte ha kul med dina naglar .. Denna siren mani varade en solid veckan på mina naglar (jag måste göra ett inlägg på min hemligheter spik snart.) Så att det roliga kan fortsätta långt efter det godis åts.

Och om du inte är i glitter lutning. har jag inkluderat nedan annan polish som ger en känsla liknande Mermaid alla lager billiga canada goose victoria parka sale säljes .

Jag använde samma "plats och badda teknisk jag alltid gör efter målning mina naglar med en mintkräm.Jag använde Sally Hansen Mint Sorbet som bas. med Sephora från OPI Endast guld för mig. Love & Beauty Turquoise (Forever 21) och Butter London Henley Regatta placeras ovanpå. Jag inte ursprungligen användes Henley Regatta (som ni kan se nedan). men jag kände att det behövde mer turkos billiga canada goose victoria parka sale .

Är mindre än vad mina naglar ser ut efter målning ett paillettes billig billiga canada goose victoria parka sale .Je gradient've ingår min vänstra och högra hand så att du kan se förstörelsen haha ​​Min ringfingret i den första bilden är nästan helt rensade - Jag brukar välja antingen off (när mina naglar är torra) eller gnugga överskottet efter en dusch eller diska.

Och om glitter gradienter är inte din grej. Upptäck samlingen Deborah Lippmann Mermaid. Jag drömmer siren och kärlek. Det är allt jag bär på mina naglar i bilden nedan - det mint flingor. fler turkosa paljetter och gyllene reflektioner passerar genom den. Sirenen Deborah Lippmann Collection har en blå. lila-y. en rosa och orange-y också.

Jag höll medvetet några suddiga bilder visar skimmer. Och det kan se grov vid beröring. men med vissa topplacker är helt slät. Jag tror att mynta grunden för denna typ av spik ser ut sand vid vattenbrynet botten - du vet något skrynklig textur / gropig det. Denna lack är ett totalt bedövande.Allt roligt på dina naglar på sistone. Dina naglar kan ta ett dopp i sjöjungfrun poolen. .) Skicka mig en länk om du gör.

xo.
B

Jag är väldigt exalterad över dagens inlägg billiga canada goose victoria parka sale .) Jag sorts ville göra något sånt här för en stund. för att avmystifiera designprocessen mer ingående svara på frågan. "Ja. precis vad du är du. "

Det korta svaret är. jag föreställa, canada goose mens expedition parka navy herr . Bloggar. grafik. vackra saker. etc. Men det är vagt och inte komma nära förklara den mängd arbete som går in i varje projekt.

Det finns ett före och efter. men det finns också hela mittsektionen att ingen får se. fram till nu. (..)

Designa Saige Wisdom amusant.Elle Sara var verkligen visste vad hon ville att slutresultatet att känna sig som. men vet inte hur. Och mycket som jag älskar den slutliga utformningen. jag gillar det sätt vi kom för. Det är något med den process som är kul för mig - på jakt efter typsnitt. färger krymper. blir helt rätt - jag älskar denna utmaning billiga canada goose victoria parka sale online .)

Jag talade med Sara på att skicka designprocessen och det kommer att skrivas ett inlägg från sin synvinkel. också. att jag är verkligen spännande att läsa.

Jag vet att det inte Halloween ännu och jag pratar om julen.Men det är av en anledning . canada goose muskoka jacket womens 2015 .

Jag minns inte om jag har nämnt här innan. men min bästa vän ska gifta sig nästa sommar och bad mig att vara brudtärna. . D

Bruden-till-vara närvarande bor i Storbritannien. men kommer att vara tillbaka till jul så förväntar vi oss en jul bröllop / fest dusch. Jag var googla idéer och märka hela morgonen. och jag tror att vi kommer att bryta de flesta regler haha ​​Vi kommer att bjuda in personer som inte inbjudna till bröllopet. sedan bröllopet kommer att vara ganska låg. Och eftersom hon kommer att leva i Storbritannien efter bröllopet. kommer hon inte att kunna ta något tillbaka med sin stora (eller riskerar att drabbas massiva portokostnader.) canada goose expedition jackets dam .

Jag vet att hon inte skulle ha något emot att hoppa några av de traditionella duschaktiviteter. men jag vill fortfarande att det är en vacker eftermiddag för henne och kunder.Ovan är några av de idéer jag har samlar Pinterest canada goose europe ab billiga . men jag skulle vilja höra från er som kastade en dusch eller har en brygga för dig - vad gjorde du / kärlek. Alla special idéer eller spel som visade sig mycket väl. Medan en måste-göra eller inte göra.

xo.
B

Denna vecka var bra - Tillbaka i de regelbundna bloggar. avsluta vissa bloggmallar. förbereda några poster för nästa vecka (försöker begränsa mängden förhalning jag gör .)). och drömmer om nya idéer.

Det fanns ett visst ord / humör / flytande känsla runt på Internet på sistone - förnöjsamhet. Vissa dagar är jag verkligen glad där jag är. och andra inte så mycket. Jag vet att jag inte är ensam i det (se här. här och här). men det är en kamp för mig. Och det går med de Meanie gröna ögon i hörnet - svartsjuka. Det är inte ens ett vänligt ord att skriva. och han ger så mycket ondska.

Jag tror inte att det är något som händer över en natt - faktiskt. jag vet att det inte. Att nöja tar arbete. men det är ett jobb jag vill ifrågasätta att inte vara nöjd när man har så mycket att vara nöjd är en fruktansvärd känsla canada goose jacka thailand , real billige canada goose jakker til damer .

Så det är där jag är. Imperfectly mänsklig. be och be om vägledning concepts x canada goose orange parka . lärande hopp det verkligen innebär att vara nöjd i varje situation.Var är du nuförtiden, canada goose fake stores sweden .

xo.
B

En av mina favorit saker på Etsy är att upptäcka nya butiker billigt canada goose norge salg . Det finns så många gömda skatter med de finaste produkterna. Jag gillar de ovannämnda intryck - några djärva och grafiska. medan andra är mjukare och wispier. Inte alla nya-för-mig shopping (jag presenterade Chloe maj.) Men jag älskar tous.Qu'avez du varit att hitta och kärlek på Etsy sistone.

xo.
B

Bara en liten sak att tänka på när du går om din vecka .)

Ibland tror jag att vi är fast och vi har precis börjat att anta detta kommer att ske utan att ge alternativ en chans (Jag är så skyldig till detta.). Och ja. ibland vad du tror kan hända kommer att hända. men om det inte var. och du missade det. Inte fastna i de antaganden - man vet aldrig vad som kan överraska dig .)

xo.
B

En annan serie av gradienter glitter .) Du kan se min tidigare titt här. här och här. Detta är perfekt för hösten.

Jag inspirerades av Amelia spik för att prova en höst version av min favorit look canada goose väst billigt . Jag visste att jag hade all polish jag behövde och jag trodde det skulle vara underbart att titta Thanksgiving helgen.

Jag använde Sally Hansen Plum chans att basfärgen. Detta är en av mina favorit Deep Purple plommon det canada goose jacka monte bello dam Sverige .För glitter. lager Essie A Cut Above (mycket tät glitter i det.). Sephora från OPI Endast guld för mig (finns på nätet). och OPI är jag mitt år. Amazon Bilden verkligen inte göra det här rättvisa polska. fick han en duochrome fantastisk glöd. Kontrollera några av bilderna här.

Jag använde min "plats och sandskädda vanliga metoden med glitter. (Sätt en glob lackpensel billiga canada goose victoria parka sale . sedan flytta den runt och badda med antingen pensel eller mitt finger) OPI inte lägga mycket glitter. men det gav honom den gyllene glöd som var mycket agréable.Je Älskade blandningen av guld och rosa glitter på deep plum - en sådan vacker kombo.

Varje höst verkar älska dig på sistone.

xo.
B

Jag tror att detta stift (för det här jobbet) är en av mina mest repinned bild (om inte den mest repinned.) Så jag ville göra en annan version av detta år med ett foto som inte var haha ​​Instagram foto ovan är rakt ut ur min kamera - är detta vackra träd inte. Hösten är bara min favorit.

Jag förklarade detta vecka för vecka sjuk. Min bror kom hem för Thanksgiving och överförs sjukdom som lämnade mig med en ganska otäck förkylning.Jag beslutade att ta vecka ledigt från bloggandet. men jag ville hoppa i dag för att dela med dig den vackra trädet .) Vi har inte haft så många röda blad i år (något att göra med det varmt väder.) Så det är trevligt att se åtminstone en röd träd.

Jag hoppas du har en trevlig vecka. Regelbunden utstationering bör återupptas nästa vecka .)

xo.
B

Att prata med detta tidigare weeken min kusin