Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billiga canada goose trillium parka dam

Maj 2013 "ipSpace.net
Oavsett vad säljarna säger dig. är det svårt att få rätt återställning datacenter (såvida du regelbundet använder brandövningar) och ditt arbete blir vanligtvis svårare på grund av den komplexa (ibland papperslösa) häckande fysiska och virtuella världar. Till exempel. vet du hur man får de konfigurationer av brandvägg och lastbalanserare för en trasig platsen genomförts i utrustningen för närvarande används vid katastrofåterställning webbplats.

Föreställ dig en enkel ansökan stack med vissa webbservrar. applikationsservrar och två databasservrar. Det finns en brandvägg framför webbservrar och en lastbalanselänk alla segment tillsammans.

Nisch funktioner massor staplade i (MP) BGP och MPLS sedan jag skrev mina MPLS böcker. de flesta av dem att försöka optimera BGP (en skalbar routingprotokoll och rimligt långsam att hantera tabeller Behemoth) bete sig mer som en IGP skulle vara.

Det verkar som att vi aldrig kommer att få se de uppdaterade versionerna av böckerna. så jag ska försöka täcka de nya funktionerna med korta videoklipp. Först på listan. BGP Best Extern - en mekanism som påskyndar MP-IBGP konvergens i PE-CE scenarier primära / backup med hjälp EBGP.Jag bloggade om det behövs ett smidigt L3 överföring över datacenter billig billiga canada goose trillium parka dam . det är nästan ett år när jag presenteras som en av de gynnsamma förhållanden i Data Center Tyger webinar. Ett år senare. finns det fortfarande bara ett fåtal företag som kan erbjuda denna fonctionnalité.L'industrie SDN förmodligen anser mig en vresig gammal man och naysayer (och jag är positivt Ms Y har en speciell plats i deras hjärta efter hans senaste blogginlägg ) billiga canada goose trillium parka dam . så jag försökte verkligen svårt att hitta ett konkret exempel där Openflow kan användas för att lösa dilemmat med innovativa mid-market för att balansera min Openflow och SDN vanligt presentation.

Nätverks avdelning på ett större amerikanska universitet fick en bra idé förra året de organisera ett nätverk bootcamp sommaren för studenter och beslutade att använda en del av mina webinars som canvas bakgrund / ytterligare hårdvara. Som vi arbetade med universitet i Centraleuropa under mer än ett decennium billiga canada goose trillium parka dam dunjacka . har vi kunnat lägga en annan produkt till mixen. Primer IP (Introduktion till TCP / IP) som innehåller praktiska övningar på Live Cisco IOS routrar.

Deras idé var uppenbarligen ganska lyckad - de kommer att göra samma sak i år.Vill du göra något liknande. Kontakta mig billiga canada goose trillium parka dam . berätta mer om ditt projekt, real canada goose down jacket online . och jag är säker på att vi hittar ett sätt att hjälpa.

Det tog år innan Cisco Vswitch ryktet materialiserad (formad Nexus 1000V). flera år innan han var den första konkurrenten (IBM Distributed Virtual Switch). och vem vet hur långt innan den tredje deltagaren (Vswitch HP nyligen tillkännagav) hoppar från PowerPoint-bilder och whitepapers i den verkliga världen.

Jämför det med Hyper-V miljö. där vi har minst två virtuella switchar (Nexus 1000V och PF1000 NEC) Enkla månader efter den allmänna tillgängligheten av Hyper-V billiga billiga canada goose trillium parka dam .

De Openflow fanatiker är snabba att påpeka skönheten i centraliserad kontroll planet. och de enorma besparingar du kan förvänta dig från att använda grundläggande hårdvara och öppen programvara source.Ce de ofta glömmer att berätta är du måste också uppfinna alla hjul nätverk industrin har uppfunnit under de senaste 30 åren.

Visste du Ethernet vände 40 i dag. Jag hade inte (jag har aldrig att hålla reda på födelsedagar). men Kris Amundson (ingenjör hålla sin operativa nätverk i natt svart Antarktis) snabbt kommit till min uppmärksamhet med vackra bilder av Ethernet-nätverk byggt Sydpolen @ -69C (-92F är om du fortfarande ignorerar det metriska systemet).Ännu bättre. ändå har de en tjock koaxialkabel med skruv transceiver i.

Tack för att dela. Kris. Verkligen uppskattat;)

Jag satt bredvid en riktigt trevlig säkerhetsingenjör för de fantastiska middag-i-ett-grotta Troopers @ 13 och vi började prata om konsekvenser för säkerheten ignorera IPv6. var jag snabbt kunna övertyga det är farligt att låtsas IPv6 finns inte och att även om du väljer att inte använda. har du fortfarande att erkänna att den existerar och vidta skyddsåtgärder.

Det är alltid roligt att förklara farorna med att ignorera ett allmänt IPv6-nätverk och säkerhet. och se vissa människor mumlade "Oh ****"

NEC visade flera leverantörer nätverksOpenFlow @ Interop Las Vegas. ansluter fysiska switchar Arista. Brocade. CENTEC. Dell. Extreme billiga canada goose trillium parka dam . Intel och NEC. virtuella switchar och Linux (OVS) och Hyper-V (PF1000) miljöer i en leaf- vävnad och ryggraden under befäl av ProgrammableFlow controller (watch video Samrat Ganguly visar nätverket).

Betyder detta att vi har gått in i en tid präglad av flera leverantörer Openflow-nät. Inte om du bor i Europa vite.Si och råkar vara intresserade av säkerhet billiga canada goose trillium parka dam dunjacka . se till att du sätter Troopers på listan över händelser som inte får missa.Liksom många saker från Europa är ett boutique händelse (begränsat till 200 deltagare. även om det innebär att den säljs - Det skulle aldrig hända i andra delar av världen) med bra innehåll.

Enno Rey. hjärnorna bakom händelsen. var vänlig nog att bjuda in mig till virtuella brandväggsarkitekturer - du kan se min presentation eller titta på videon - och naturligtvis. använde jag möjlighet att besöka en Heidelberg är inte så välkänd attraktion;)

Erik Dietrich hatar uppenbarligen självutnämnda (oftast clueless) "experter" - han tillägnade en serie blogginlägg till dem.

Jag är säker på att du vet åtminstone några människor skulle motsvara hans beskrivningar. Njut billigt canada goose infant snowsuit .

Stu Miniman vänligen uppmanade mig att göra en intervju för SiliconANGLE under Interop / World EMC vecka. Här är resultaten.

En av de roligaste av de senaste Interop utställningen var Network Control System Tail-f överraskningar (NCS). I "visste" Carl Moberg (den netconf och YANG berömmelse) under lång tid och har haft förmånen att träffa honom personligen precis innan skylten SDN Köpguide jag med och organiserade med Kurt Marko (som gjorde en bra jobb att sätta Guide tillsammans) för köparen. Hur som helst cheap canada goose webshop . vad Carl presenteras på panelen var jag helt förvånad.För en tid sedan. medan du lyssnar på en intressant CloudCast podcast (min andra favorit podcast - det bästa som det fortfarande langare paket). jag kom över en intressant idé "uppgifter gravitation" , buy canada goose reese Sverige .Den gäst podcast använt denna idé att förklara hur data i agglomerat av större och större bitar och hur det är vettigt att flytta databehandling (ansökan) närmaste uppgifter.

Kort berättelse. Enterasys datacenter switchar har en intressant kombination av routing tidens tand och funktioner som gör att du kan bygga robusta tyger och sammankopplingar (inklusive scenarier där du vandrar virtuella maskiner mellan dem om du verkligen behöver gör) datacenter fylld.

Jag kommer att beskriva dessa funktioner och hur du kan använda dem i en fri webbseminarium sponsrat av Enterasys (registrera dig här). Oroa dig inte. det kommer inte att göra mig partisk; Jag tycker fortfarande att flytta en VM körs i datacenter är meningslös canada goose lodge down hooded jacket rea .

Och nu. för en berättelse mer;)

I en av sina blogginlägg Open Networking Summit Jason Edelman sammanfattade presentation där Goldman Sachs har beskrivit sina planer på att ersätta den stateful brandvägg med paketfilter (se även en liknande position av Nick Buraglio).Dessa idéer är naturligtvis inte ny - det Merike Kaeo fattat förklarade i sin presentation NANOG tre år sedan "brandvägg stateful gör absolut ingen mening med att servrar. eftersom. per definition. är varje paket som kommer in i servern obevakad. " Verkliga livet är oftast lite mer komplex än så.

Några dagar efter att jag publicerade Interop produktlansering Craze station billiga canada goose jakke dame se . sade Jason Edelman HP säger att de har genomfört utförande drillen. Tiden för att läsa deras release notes canada goose white fur fake billigt .

Resultat. Ingenting om TRILL i den sista utgåvan noterar 12 500 9500 eller 58xx. 5900 switchar stöder TRILL. EVB och FCoE sedan 2207 utgåvan (Januari 2013).

Läs mer om utvecklingen av datacenter byta marknaden i webinar Data Center Tyger Update.Maintenant jag måste ta nästa plan på väg hem.

Jag fick precis ett mail från Trevor Warwick (direktör. Cisco NOSTG Software Engineering. Storbritannien) på IPv6 ops mejllista (som du verkligen bör gå om du planerar att distribuera IPv6) som förklarar de förändringar som de gjort till IPv6 hantering TCP MSS.

I den sista delen av Clos tyget Brad Hedlund förklarade webinar beskriver hur du kan använda Dell Fabric Manager för att planera. designa. konfigurera och använda Clos tyg blad och törnen baserade på Dell Force10 switchar.Ska vi kalla Dell Fabric Manager SDN-lösning äkta canada goose outlet store canada . Vem bryr sig. säkert nyttigt;)

Francesco gjorde en intressant kommentar till min virtuella Performance Appliance blogg.

Virtual Appliance Performance är jämförbar med den fysiska enheten är likvärdig med den senare använda sin egen ASIC (på goda grunder) äkta canada goose återförsäljare i göteborg . till exempel real Canada Goose Freestyle Väst Vit Herr . Palo Alto med sin nya generation brandvägg billiga canada goose trillium parka dam ...

Låt oss göra en del matematik i kombination med några minuter att söka på Google;)

Jag blev ombedd att ta ett virtuellt nätverk kort presentation på konferensen Microsoft NT i år i Slovenien. De flesta tittare var direktörer servrar och virtualisering. med mellan noll kunskap om ganska anständigt nätverk; hitta rätt balans baser och intressanta funktioner var en kamp.

De berättade för mig att slutresultatet var inte så illa. Microsoft är lite partisk. men gäller både VMware (vSphere antingen / eller Open Vswitch VXLAN / NVP combo).

Plexxi har en riktigt intressant datacenter tyg lösning som kombinerar optisk CWDM L2 + L3 växling med.De informerade mig om sin produkt precis före deras offentliggörande; Jag gillar deras inställning. särskilt kombinationen av robust sladd med traditionell nätverksoptimering baserat på en handkontroll som du kan påverka från utsidan. men på något sätt jag aldrig funnit tid att blogga om dem .. . även om jag har lyckats lösa den svåra delen av problemet. skriva ett Perl-skript som genererar grafiska beskrivning Graphviz att generera mönster av deras inbördes switch länkar CWDM., buy canada goose faux fur expedition jacket outlet