Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billiga canada goose pris jakke återförsäljare

Not Alone # 14 - Joe Simmade
Jag minns att heta. Fan. det var varmt. Det var den heta killen som orsakar två träd för att kämpa för samma hund, canada goose outlet counterfeit herr . (Nej. jag vet inte vilken typ av hund.) Jag är säker på att det var 1982. Det var länge sedan nu. Jag kan inte minnas varje liten detalj om hur jag använde. En dum utlänning med en söt tand och en glödande finger ringde hem i år. Jag är cirka 40 procent positivt det var 1982 billiga billiga canada goose pris jakke . Stevie Wonder och söta Beatle sjöng en dum dum låt i år om hur de pianotangenter passar ihop. Nämnde jag att det var varmt. Det var så varmt jag såg en hund jagar en katt och de var både promenader; men jag gillade det inte. Jag hade förutseende i dag för min far kom hem från jobbet och sa Spiderman kom till Baltimore Zoo; och vi skulle. Excelsior. Jag vet inte ens vad det betydde. men de dumma ord och deras definitioner var inte allvarliga. Vi såg en gorilla kastar en apelsin i handen. sedan tittade i fascination och avsky när han sköt tillbaka orange vätska i munnen. Någonstans i en luftkonditionerad vardagsrum långt borta. en familj som inte var vårt såg Higgins gräla Magnum för att inte bry hundar.Jag svettades som en kyckling insvept i en yllefilt. står i en linje mer än en rad av bomull; men jag skulle inte byta plats med förloraren ungen i denna familj förlorade för världen. Dumma gorilla gjorde min syster gråta och det luktade som ... en djurpark billiga canada goose pris jakke . men jag kunde ignorera det hela. Den vägg krypande. webb-sling. kom webhead till mitt eget grannskap och jag hade massor av frågor att ställa honom om superheroing.Il skulle bli den lyckligaste dagen i mitt liv.

Tålmodigt. var vi i linje med resten av publiken, äkta canada goose shop california . Och tålmodigt. jag menar att fråga mig. "När Spiderman att komma" och vänta i minst 30 sekunder innan du frågar igen Slutligen, canada goose england säljes . efter vad som verkade vara väntar fyra dagar (förmodligen mindre än hälften. timme). Spiderman petade hans huvud i hörnet av en stor byggnad med en kör av oohs och aahs. En vacker refräng. Inte så ful. "Att leva i perfekt harmoni" shit Beatle och blind kille sjunger. Det var annorlunda. Detta innebar att jag var bara ett par minuter för att möta min hjälte. Alla sa att det såg ut som serier. Naturligtvis gjorde han. Varför skulle han inte billiga canada goose pris jakke till salu . De var uppenbarligen inte sanna fans. Linjen rörde sig i en takt Motor Vehicle Administration. Eftersom var och en av de lama barnet före mig fick sin publik med Spidey. de bara skakade hans hand och bad att få sin bild tagen med honom.Jag såg hälften och hälften höll ett öga på Green Goblin. Detta skulle vara en perfekt tid för honom att ambush min hjälte. Det är det roligt om åtta barn billiga canada goose pris jakke . De vet inte ett skit. Jag berättade för mina föräldrar att jag skulle be Spiderman att vända några målningar eller rida sidan av byggnaden. Jag var inte kommer att nöja sig med en handskakning och en Polaroid som de andra barnen. De tittade på varandra och log innan du säger. "Det är inte riktigt Spiderman äkta billiga canada goose pris jakke . mannen. Han är bara en man i kostym. Ingen kan verkligen klättra på väggarna som en spindel billiga canada goose pris jakke ." Jag tänkte. "Vad. ... "Vad talar de om.

(Jag måste backa upp här bara för ett ögonblick. kära lecteur.Je var en ganska lugn barn. Det fanns inga barn i min ålder som bodde i vårt grannskap billiga canada goose pris jakke herr . Naturligtvis hade jag vänner i skolan . Men det fanns inga barn i min ålder gångavstånd från vårt hus. Jag har gjort det med en stor fantasi. Jag matade fantasin med serier. Jag var en stor läsare den åldern. Min favorit sak att läsa annat än komisk superhjälte. "illustrerade Bibeln för barn" Les. som jag fått som en gåva från mina morföräldrar. Jag har inte läst Bibeln illustrerade annorlunda Jag läste fyra sidor av fyrfärgstryck på Marvel eller DC Comics. I mitt sinne. var de inte fiktion.De serier var min grej. men jag läste Bibeln för barn precis lika stort allvar. Det var uppenbarligen något som betydde mycket för mina morföräldrar (fortfarande). så jag slutade boken så fort jag kunde. Jag ville vara en del av det hela. Nu ... tillbaka till denna historia äkta canada goose hybridge lite jacket .)

Spiderman INTE... Denna nyhet chockade mig. Kanske kunde jag lifta hem med den dumma utomlands. Plötsligt tycktes linjen att gå snabbare canadagoosebutik com fake Sverige . Kanske de menade att han var en stand-in Spiderman. eftersom dessa hjälpmedel Santa håller sin tjänst och skickar köpcentret. Du vet. eftersom Santa inte kan vara överallt på en gång (men på något sätt bara lyckades honom leverera alla presenter i en natt ... dumma kid). Mina föräldrar drog snabbt ner på detta sätt. Jag fick panik. Jag har frågat fel frågor. "Ebony. Ivoire. Bor i perfekt harmoni canada goose jacka i malmö Sverige ." Det fanns några barn mellan mig och Spidey på denna punkt canada goose norge pris priser . De skakade hand smutsiga lögnare och poserar för sina dumma bilder. I ett sista försök att förstå allt detta. frågade jag min far om berättelserna i Bibeln Enfants canada goose retailers se .Ils var lika galen som karikatyrerna canada goose mössa billigt . Gå på vatten. vatten till vin. prata ormar. så vidare och så vidare. Mina föräldrar såg på varandra igen. men den här gången ... inga leenden.De var uppenbarligen illa till mods; min far i synnerhet. Han svarade. "Ja. nej ... dessa berättelser är ... eh ... annorlunda." Jag var övertygad om att han trodde. men det var för sent för mig kunde han inte sätta anden tillbaka . canada goose återförsäljare i göteborg säljes . flaskan. Det fanns ingen geni.

Nästa sak du vet. var jag ansikte mot ansikte med Spiderman burken Canada Goose Palliser Coat Berry barn . Jag sa. "Hej" och stack min hand. Han frågade mig om jag ville ha en bild. Jag sa. "Ja." Han draperade benet över min axel och satte armbågen på toppen av mitt huvud billiga canada goose pris jakke . Min far bröt bilden. Det såg ut som en riktig superhjälte i denna dräkt. men jag visste att det inte var rätt. Jag sa till honom. "Det finns inte Spiderman." Han klappade mig på huvudet och hälsade nästa barn.

Det vore fel att säga att jag visste att jag var en ateist på den tiden (jag tror inte att jag hörde till och med ordet "ateist" tills gymnasiet.) Jag har slutat tro något som dag. dock. Hittills har jag berättat denna historia för vissa människor (nu 10 fler människor kommer att läsa det). Många av dem har berättat för mig hur ledsen de var att mitt besök var Spiderman "förstört" genom att lära sanningen. Jag tycker om att svara med ett citat från Carl Sagan. "För mig är det mycket bättre att förstå universum som det verkligen är. än att framhärda i villfarelse. men tillfredsställande och lugnande."(Utom jag slakta citatet. eftersom dumma är inte bara en affliciton jag led som barn) .Det har inte visat sig vara den bästa dagen i mitt liv. Men det är bara för att mitt liv fylldes med några stora dagar. Det var super viktigt. men. och jag kommer alltid att se tillbaka på det ömt. Ja. förutom värmen. Och djurparken känns.