Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billiga canada goose montebello pris barn

North Coast Brother Thelonious Caramel Apple Pie
Hej Internet.

Livet har distraherad på sistone. men jag är fortfarande här och nu om det är fruktig. kryddig. syrlig Belgian Beer-y äpple. Det är den perfekta efterrätten för att tillfredsställa din inre (eller yttre-) finsmakaren öl efter en semester fest.

En djup törst äpplet slår mig alltid den här tiden på året. och jag verkar alltid ha ett öronbedövande önskan om en god belgisk stark mörkt under de långa vinternätterna. Bror till den norra kusten Thelonious inte behövde mig att vaxa poetisk - drycken kan tala för sig själv stockholm billiga canada goose montebello pris . för säker ... och han verkligen sjunger (eller "kittlande elfenben") med några syrliga äpplen .

Detta är en äppelpaj som hyllar vintern och en ny början. Jag flyttade. och jag accepterade slutligen det nya köket. Lär dig att ta bilder igen var en resa - ny belysning tar lite justering.

Låt mig vandra lite om inspirationen billiga canada goose montebello pris . Öl inspiration. så att säga.

Beerstock i år lämnade mig förnedrad.

Min dessert skapelser gjorda med entusiasm vinna till slut priset på öl i mat.En vacker öl stein glas dekorerade med "5060-4" - antalet initiativet som gav oss rätt att lagligt inneha denna sammankomst av homebrewers (och det var det fjärde utförandet av festivalen - hur tiden flyger. ) - Är nu medlem i min öl glas samling. (Se nedan. det var ett bra hem för en viss Bro Thelonious).

Jag är oerhört tacksam för detta erkännande. särskilt med tanke på min tävling värdig och inspirerande. Två medlemmar i klubben har gjort vissa mycket sofistikerad öl till efterrätt jag tyckte det var värt sentence billiga canada goose montebello pris herr .Joe gjort en stor Beeramisu (gjord med Ballast Point Sea Monster Imperial Stout och hertiginnan.). Och Boyd gjorde ett par barer lockande datum Pranqster med North Coast.

Så många öl festivaler har nyligen lämnat mig stum med inspiration. Jag har så många saker att säga - men jag tror att för nu ska jag bara öva på att ge dig höjdpunkterna (om du känner mig. vet att jag är inte i hela korthet).

Den Phinney Neighborhood Association värd en otrolig vinter öl fest varje år. och i år var min första. Populuxe var definitivt en av mina favoriter med sina Plum Porter och en fantastisk Imperial IPA jag har prov mer än en gång. Lantern Brewing inspirerade några av mina homebrew med sin Cranberry Wit.Efter en senare resa till Portland (Apex. hur jag älskar dig för Harvest Ale JW Lee (Lagavulin) på kranen. samt några Crux Mosaic IIPA att tillfredsställa min hopheadedness sensommaren). en öl kaffe festival nära min huva inspirerade minnet Naked City Coffee IPA Seattle Beer Week 2011, canada goose återförsäljare jönköping billiga .

Portland Jag tog musa för denna äppelpaj - en flaska Double Cross Crux (belgisk mörk Stark) och jag älskade det. En av mina senaste favorit öl - jag uppskattar kropp mitt på vägen och smaker av torkad frukt tungt.

Broder Thelonious är ett bättre val för äpplen. då han fick mer krydda konstaterar att uppvärmningen av Crux billiga canada goose montebello pris .

Dessutom är jag fruktansvärt inspirerad av stora pianister sistone.

För äpplen. oftast som rosa damen. men jag trodde att jag jag vända och åkte med Cameo och Gala (Sidoanteckning billig billiga canada goose montebello pris . billiga canada goose montebello pris , canada goose yorkville parka beige barn . Växa i öknen Jag har alltid trott det n ' Det fanns bara två sorters äpplen. En grön och torrt delikat billiga canada goose montebello pris sweden . men med något min mormor i namnet. och den andra röda. men inte mycket välsmakande som namnet antyder Döm om min förvåning när du går här för högre utbildning för att upptäcka en värld av äpplen. och alla mina vänner har sina favoriter Canada Goose Palliser Coat Berry barn . Ingen som innehåller ordet "utsökt".)

Öl.

Stil. Svart belgisk Strong (BJCP kategori 18E).Denna öl bör vara mycket in-your-face med sötma av malt. karamell anteckningar och en bredo eller kex doft är acceptabelt. Han måste verkligen ha noter av torkad frukt (russin. fikon. osv ...) jäst och kan ha vissa milda spice. Inte för mycket inom humleavdelningen.

Jag gillar att stil riktlinjer BJCP beskriva adekvat här stilen som "komplex billiga canada goose pris jakke . rik. smidig och farlig billigt canada goose yorkville bomber ." Öl inte olikt mig i personligheten. ;)

Provsmakning anteckningar köpa canada goose til kvinder . Definite noter av torkad frukt. plommon. russin. fikon. Flavor måttlig till måttligt höga uppvärmningen kryddor. och stor insmickrande mun att följa med karamellmalt i profilen. Detta är definitivt en av dessa versioner "Abbey" med en tjockare kropp.

Crux Double Cross. Som jag sa. musa för denna paj. Detta är en av mina favorit sistone. Noggranna anteckningar av torkad frukt med en kropp av mitt på vägen. Lite mer uppfriskande än Brother Thelonious. men saknas i uppvärmningen krydda noter. Lägg till en nypa kanel eller kryddpeppar äpple om du använder den här ölen.
Rochefort 8. Ett klassiskt exempel på stil. ljus och dålig kropps på spice konstaterar réchauffement.Des torkad frukt anteckningar är framstående och fruktkaka liknande.
Ice Chouffe. En av mina favoriter genom tiderna. Det har några timjan i infusions. så du får några bra växtbaserade toner.Hör hans julen Belgisk Quad. En favorit av den senaste tidens öl fest WA vintern. Inte är en belgisk stark mörk. den har andra fruktiga noter - fiske och dessa. Njut. Svårt att säga detta suga är 10% ABV. så se upp när du konsumerar resterna.

Använd min söta recept deg här för nedre skorpa canada goose tilbud sverige billiga . Jag lagt ca 1 oz av krossad Special B malt till torra ingredienser discount canada goose chilliwack jacket . (För icke-homebrewer är Special B en av de stekar som tenderar att ta ut alla typer av torkad frukt noter. så gå vidare och lägga till några tranbär eller russin söt deg istället om du vill), canada goose solaris parka säljes dam .

Jag blinda baka botten skorpan i ca 10 minuter vid 350 ° F med bakplåtspapper och bönor för att tynga ner. Ta sedan papper och bönor på och koka i ca 7-10 minuter tills du bildar en klar hud. (Notera att jag använder denna tjusiga rektangulär tårta Pan - tveka inte att använda ett varv).

1. Kombinera apple segment med öl i en skål och marinera ca 10 till 15 minuter.

2. Värm smöret på medelvärme i en stekpanna stor nog att rymma alla äppleklyftor stilren.

3. När smöret smält. tillsätt sockret tills det är upplöst. Lägg äppleklyftor och öl och koka tills äpplena är halv kanderad.Avlägsna äppleklyftor. juice tillbaka till pannan och reducera tills tjock (vissa karamell apple kastrull.).

4. Blanda kolasås pannan med äpplen.

5. Du kan göra detta i förväg och förvara i kylskåp upp till en vecka Canada Goose Camp Down Hooded Jacket Hyacinth Dam se .

1.Mélanger äggen med sockret och öl i en stor skål med en visp tills kombineras.

2. Tillsätt mjöl och blanda väl.

3. Tillsätt smält smör och vispa att kombinera sist.

Redo att bygga pajen. Ladda upp din bakade pajskalet blinda och följ dessa instruktioner.

1. Se till att ugnen förvärms till 350 ° F

2. Ordna äppleklyftor bakade i pajskalet köpa köpa canada goose jacka .

3. Häll överbliven kolasås pan över äpplen.

4. Häll grädden över äpplena tills den når toppen av pajskalet.

5. Grädda i 40 till 50 minuter eller tills krämen är svälld och brunt.

6. Gör något kolasås i detta recept (med Bro Thelonious) på toppen av din kylda paj.

Gör något fint på en tallrik med kolasås att imponera på dina vänner. Dessutom en ny bild på mig i min nya matlagning utrymme. Komplett med mjöl-y förklädet och mitt glas Beerstock älskade.

Tja. jubel för vintern. Vinter öl (Double Mountain Fa La La La La. Deschutes Abyss. SN firande. Jubelale (naturligtvis). Jolly Roger ...Gods du tack öl). schack. homebrewing. skorsten. gamla vänner. nya vänner. familj. lampor. animerad musik. mat och episkt.

Jag ser fram emot mer än öl och homebrew Dessert inspiration under helgerna och det nya året. Jag är säker på att mina vänner är för. Kanske finns det en cookie Swap semester i min framtid också billiga canada goose montebello pris .