Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billiga canada goose jacka outlet billiga canada goose jacka outlet, billiga canada goose jacka outlet, Canada Goose Hybridge Lite Jacket Dam Svart Sverige, billiga canada goose jacka göteborg Sverige, buy canada goose herr the chateau, tvätta en canada goose jacka dam, billiga canada goose sverige online, canada goose down fill power sweden, köpa canada goose online sale, canada goose väst sweden
5 4.7 1 725 292

billiga canada goose jacka outlet

Mer chockerande än Självmord på nätet är massorna som påstår att titta
4chan. En bild och online-anslagstavla ursprungligen skapades 2003 som en engelskspråkig alternativ till 2chan Japan. ett ställe för att diskutera anime och andra aspekter av den japanska kulturen.

Oldfag. en lång tid medlem i en gemenskap eller ett online-forum som 4chan.

En hjälte. en nedsättande term för självmord. Enligt traditionen 4chan äkta billiga canada goose jacka outlet . ett meme som härrör från en allmänt förlöjligad efter grammatiskt inkorrekt på MySpace-sida av en ung man som tog livet av sig. kallar Ex "en hjälte." "Du borde en hjälte" betyder "Du borde döda dig. "

Den 30 november. en 20-årig man. identifierad som "Stephen" (hans exakta identitet är inte bekräftat) postade följande meddelande på 4chan / b / random eller imageboard. "Det är det. Ikväll ska jag avsluta mitt eget liv. Jag tillbringade de sista timmen förberedelser och jag är redo att gå till slutet. Som oldfag var på 4chan sedan 2004. trodde jag att jag skulle äntligen ge tillbaka till samhället. Jag är redo att hjälten på cam för er alla. Allt jag begär är att ni länka mig till en plats där jag kan dela ut det för er. så jag ska vara glad att uppfylla mitt löfte."

Som svar på detta inlägg. ställa en annan användare 4chan upp ett diskussionsforum där 200 tittare det maximala antalet tillåtna. samlats för att se Stephen svälja oidentifierade piller och vodka innan hans brödrost i brand och krypa under hans säng som hans studentrum ros i lågor, canada goose dam billigt dam . "# # Imdead omgimonfire." han skrev under sin säng som rummet fylls med rök skärmen. "Jag är fuck3d." The pärs varade i cirka 40 minuter. medan den virtuella skara åskådare hånade. retad och hetsade mannen de hade smeknamnet "Toaster Steve. "The Livestream hade det att brandmän kom till mannens sovsal vid universitetet i Guelph i Ontario -och Stephen är på sjukhuset. där han nu är vid liv men allvarligt skadad.

Stephen var inte den första att försöka begå självmord Livestream. I november 2008. ett 19-årigt Florida bjöd andra användare på en bodybuilding webbplats för att visa självmord framför hans webbkamera billiga canada goose jacka outlet . Site moderatorer ignorerade hans budskap. under förutsättning att det var ett skämt. medan andra svarade med förolämpningar och även uppmuntran. Nästan 1500 personer anslutna för att titta på teen avsiktdosera piller billiga canada goose jacka outlet se . Till skillnad från Stephen. lyckades han.

Tidigare i år. Seattle rapparen E Freddy levande twittrade självmordstankar innan skjuta sig. till synes död.Och i november förra året en 14-årig dotter gjorde samma sak men överlevde.

Detta är inte ett strikt amerikansk företeelse. I november 2010. ett 24-årig man Japanska livestreamed sin egen hängning. Tvärs Japan och andra delar av världen. har det funnits avskräckt utländska koncernrapporter begår självmord efter att ha träffat på nätet och bildar självmordspakter.

De scenarier som beskrivs ovan är tillräckligt för att störa ens den mest blaserade. Men den svåraste delen att förstå är inte att människor begrunda eller självmordsförsök. Är att de har beslutat att göra det live på Internet och hundratals människor har regardé.Ce att människor ser att de tyckte att det var en bluff. Är det viktigt. Historien om Stephen försökte självmords belyser det sorgliga faktum att Internet på samma tid har blivit en skatt av information som finns tillgänglig. det har också framträtt som en mörk och farlig plats för psykiskt instabila personer eller helt enkelt sårbar billiga canada goose jacka outlet .

Experterna är överens om att en ur vägen för att titta på en person begår självmord. om tittaren verkligen vill se självmord eller inte tror att detta verkligen kommer att ske-är väldigt annorlunda att ignorera rop på hjälp från tron ​​att någon annan kommer att göra det rätta köp billiga canada goose jacka outlet . En del av detta är ungefär avståndet mellan betraktaren och händelsen.Titta på en fasansfull händelse på en videoskärm i motsats till gatan. kunde tittarna har det felaktiga intrycket att det de tittar på är inte verklig. Ännu mer oroande är dock uppfattningen att de som samlats för att se Stephen eller någon annan att ta livet av sig gjorde det eftersom det var verkligt.

"Unga människor är nu dras mot deltagande kultur billiga canada goose jacka outlet . underhållning som du kan vara en del av" billiga canada goose jacka outlet herr , billiga canada goose jacket outlet store . säger Cole Stryker. författare till Epic Win för Anonym Bok. Hur 4chan armén erövrade webben. "En kille Livestreaming hans självmord canada goose väst sweden . är det mycket kittlande. Det är inte ett manus. det är inte verkligheten. Detta är verkligheten i dess mest extrema form av lek framför dina ögon. Det skulle ha varit lika roligt om han inte hade gått igenom med försöket. det enda perspektivet. Det är en jävla massa mer intressant än att titta på repriser av Seinfeld. "

Det är naturligtvis något om kulturen i 4chan gör det nästan oundvikligen en plats där något sådant kunde hända. En hake. helt anonyma webbplats bilder och meddelanden dela skapas för de typer av pionjärerna inom Anime älskande Internet som orsakade online innan alla och deras mormor gick med Facebook. är 4chan som kontrasten Virtuella nördar tillbaka till frigång. vilda västern stil Internet där det finns mycket få regler och absolut ingenting tas på allvar.Även om det finns inga riktiga demografiska data tillgängliga. Stryker gissar att majoriteten av 4chan användare män i åldern 15 och 30. Och självmord är bara en av de många chockerande 4chan föreställningar. allt från mobbning utdragbar dödar husdjur på kamera. "Det är samma sak som du ser i en verklig miljö spel. där barnen i de övriga på Goad göra något extremt eller transgressive". sade han.

"Folk kommer att se tillbaka och skratta [Stephen] även om han hade dödat sig själv. eftersom det är en gemenskap som håller ingenting heligt" köpa canada goose online sale . sade Stryker. "Det är underförstått idén att om du deltar canada goose down fill power sweden . kommer du att bli hånad och övervakas och pranked."

Om Stryker ryttare låter. är det inte för att han inte tycker att det är motbjudande att någon kunde bli underhållen av andras lidande. Han gör. Det tror inte att hans position för att "göra en stor moralisk uttalande" om vad som händer på nätet. speciellt på 4chan.

Psykolog Deborah Serani. å andra sidan. menar incidenten 4chan och andra som honom är bevis på det moraliska förfall av vårt samhälle. "Det här är något som är en del av vår nya normala" billiga canada goose sverige online . säger Serani. vilket specialiserat på depression och självmord. "Vi ser dessa fruktansvärda händelser i bekvämligheten av vår egen stol.Vi lär oss att skratta åt eländet andras. och det är verkligen kostar oss vår mänsklighet. "

För tittarna tvätta en canada goose jacka dam . Serani antyder buy canada goose herr the chateau . kan det finnas en känsla av kontroll genom ombud samlats genom att titta på någon annan bedriva sådan riskbeteende. Vissa människor. sade hon. titta på skräckfilmer. oavsett hur skrämmande. bara för att säga vad de skulle göra annorlunda i samma scenario. "Det finns en fientlighet som många unga människor upplever. är att" jag slåss i mitt eget liv och kanske mina kamper är inte så illa om jag kan sköta något ännu mer extrem ". sade hon.

"Celebrity är mässingsring för ungdomar". sade hon. "Det är en kombination av psykisk sjukdom av depression och dån media och kändis som gjorde den perfekta stormen för denne unge man."

Unga människor lever sina liv på nätet. och om de känner sig osäkra eller deprimerad. de uttrycker det på nätet också. Medan Internet erbjuder en oändlig mängd resurser, Canada Goose Ontario Parka Tan herr Sverige . stödnätverk. samt information för människor som söker hjälp. kan det också vara platsen för att hitta fel sorts inspiration. De så kallade thinspiration bloggar. Instagram och Twitter-konton flöden uppmuntrar ätstörningar med motiverande citat för viktminskning och karossmodeller orealistiska bilder.Liknande forum finns för depression. kapning. och självmord. och erbjuder besökarna tips på att få hjälp och råd om automutilation.Vous behöver inte ens ge sig in i den mörka värld av 4chan eller självskador bloggar för att se vilken roll Internet spelar i livet för potentiellt instabil. Bara söka igenom Facebook och hjälpa flödet medvetandegrad alltifrån sorg ranger restaurang rekommendationer. arga eller desperata. Många smaker eller översyn status på ensamheten kan vara lika skadliga som inget svar alls.

University of Oxford forskare publicerade nyligen en kommentar till påverkan av Internet-forum om socialt isolerade tonåringar. fann att användningen av Internet och risken för självmord eller självskada bland utsatta ungdomar är absolut kopplad.

Forskarna fann en ökad risk för självmord bland unga människor som har använt Internet forum. de observerade. tenderar att standardisera självskada. ge tips om hur man dölja ärr. och ofta öka nöd användare. Översynen noterade också den ökade effekten av cybermobbning på känslig ungdom. En 2012 undersökning från svenska webbplatsen news.com.som tyder på att de mest extrema internettroll inte bara kan vara sociala misfits. men kan faktiskt lider av psykisk sjukdom. och att möjligheten för en psykiskt instabil person till empati är kantad med varje timme spend nätet .

Parry Aftab advokat. en högt respekterad expert på cyber lag råder National Tele & Information Administration billiga canada goose jacka göteborg . MTV och Facebook om hur man bekämpa cybermobbning. Hon betonade att även om 4chan. kanske ett forum för digital ökända övergrepp verkar inte rätt plats att gå för sympati. det är alltid kamratskap bland sina användare. "Det var hans gemenskap och han vädjade till sin gemenskap att uppskatta smärtan och hjälpa ". säger Aftab Stephen Canada Goose Hybridge Lite Jacket Dam Svart Sverige . Många människor som begår självmord på nätet "söker uppmärksamhet. att beröm. Låt alla idén om" du kommer sakna mig när jag är borta ". säger Aftab." Du kommer inte att misslyckas om du inte är med människor som du visste att starta. "

Aftab instämde i förslaget om Serani behovet av unga internet bränslen för uppmärksamhet och kändis besatthet. Och medan depression förhindrar ofta offer att tänka klart. uppmuntrar Internet impulsivt beteende. Kombinationen av båda kan vara skadligt. även dödliga. säger Aftab billiga canada goose jacka outlet .

"Alla vill sina 15 minuter av berömmelse. även om det är deras sista 15 minuter". sade hon.Lyckligtvis för Stephen. hans impuls omintetgjordes innan det är för sent. Han fick sina 15 minuter. dock. vilket är en lång tid i den non-stop. hyperaktiv värld av 4chan. En vecka efter "Stephen" meddelade sin plan för "en hjälte på cam" för hans samfundet att se. utspridda bland den flod av pornografi och rasistiska kommentarer är några inlägg på "Toaster Steve." Sonen är fästa kort. de sarkastiska kommentarer. undrar om han gjorde det mesta ut.