Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

billiga canada goose fake buy Sverige

Blogg Ahmet Nesin
Poängen med gemensamma nationalistiska liberala feghet. ..

Idag tittar vi på de liberala och nationalistiska sektorer av Turkiets är två gemensamma punkter i den första och de revolutionära demokraterna sade igen. den andra är både feg. Feghet. men jag slags logik kunde allvarlig nog för att orsaka mig.

När man tittar på liberala eller nationalistiska ledare idag att en del av MHP och vänsterismen av idealist i nästan alla sektorer. inklusive historia. demokratiskt. revolutionär. och vi ser att för socialismen. Vi ser dessa namn de är det enda vi har fått. särskilt när människor är på rättegång 12 mars och September 12 skott.

Eftersom dessa människor var nästan alla marxistiska skott och bryta mot konstitutionen av bourgeoisien. inför rätta för att ha försökt störta regeringen och hade torterats i fängelset. Gemensamt för dessa människor som har försökt detta. säger jag 12 pulser. är det både den sköt i dag. Ja. dessa två grupper tills kuppen. men det tar sin plats bland de olika chocker.

Liberala nedskärningar under AKP och medlems ansträngningar den revolutionära regeringen tolkades som förändringen i lagen genom beslut av UE.Cependant. dessa förändringar inte var deras påståenden. tyckte inte om något i programmet för partiet. hade sagt ingenting av ring demokratins namn.Naturligtvis detta inte ändrar förment oanvändbara planerade och mentala gripanden började. NDP MP meddelade också att under Turgut Özal ledningsgrupp. var Ozal vice premiärminister att effekten de tillbringar alla ...

Enligt den allmänna opinionen. var detta team av intellektuella och intelligentian som stöds av en regering för första gången. Detta kan vara förklaringen Bitek. även levde han sina slag. han kom tortyr och fängelse men reformism var inte något att tas lätt vild. säger regeringen att de alltid stött den revolutionära och religiösa dictum ännu de är ateister.

Liberala grupper har gett dem rätt att upproret av kurderna. men det fanns en skillnad i sann socialist. de hävdar också att rättigheterna för kurder och såg positivt i den utsträckning som tillåts av den nuvarande regeringen. Enligt dem om de rätta uppgifterna till Republiken Turkiet och den kurdiska regeringen som var tillräckligt.

Nationell sektorn också upplevt liknande saker. som de inte vill förlora sin revolutionära démocratique.Il tog inte mycket på det köp billiga canada goose fake buy . folk Atatürk var den största revolutionära antogs i Turkiet. tog de sin tillflykt till Atatürk. Det var något de hade att göra. var de tvungna att ta itu med den största gruppen av kemalistiska Turkiet. var en soldat i den här gruppen.Fundamentalisterna kom till makten och det civila kupp ägde rum. var en demokrat som kommer mot henne är det bästa sättet var en militärkupp och levde kapslade.

Inte som en tidigare revolutionär Atatürk'le så lätt att försvara demokratin. och utöka ditt samarbete. soldaterna framåt. efter att den kemalistiska kraftvärme och MHP. Comic eller tragikomiska resultaten kom en punkt, canada goose canada shop priser . de började att samla med tidigare revolutionära nationalister. nationalister var gemensamt intresse magazine. De var emot tortyr. så de var mycket ledsen att se Idealist tortyr den 12 september. men de glömde kurderna i Diyarbakir försökte ta bort mänskligheten i fängelserna.

Varför skriver jag denna fråga är mycket tydligt att den stora majoriteten av människor fortfarande tror på den revolutionära och demokratiska tänkandet. 2008 yılındanber framväxten av en tredje grupp. och jag skrev detta händer hela temps.Ce gruppen består nu av bemannar demokratiska kongressen träffat. tror de att demokratin ska ges med kampen och gick till en fest. Ingen var stänger sitt eget parti eller organisation. utan oberoende problem som mitt har gett stöd till kampen för demokrati.Den viktigaste egenskapen hos oss är ovilliga att en sådan djupt tillstånd av kemalistiska nationalistiska eller Erdogan regeringen som djupt liberala eller Gülen.

DIŞMİHRAK är nationalister och odatv CENSUR .. billiga canada goose fake buy .

Jag har nyligen "broderskap. APO kommer inte att vara den som kurderna ..." Jag skrev en artikel. Publicerar de flesta av mina skrifter tar OdaTV systemet. Så jag tror att författaren till denna webbplats finns det de som. när jag skriver min egen webbplats och vissa platser är bara tar mitt inlägg. Det är min enda klagomål. jag varnar bara när de skriver namnet på systemet.

Sanningen är. jag hör mest kritik och misstro är OdaTV läsare. Läsarna kommer till stor del för att de inte gillar mig mycket nationalist. För två dagar sedan träffade jag författarna fred OdaTV Eskisehir Bokmässan. De berättade för mig att de sätter den sista posten jag skrev ci-dessus.Je sa till honom att jag vet och har hört kritiken ganska tung och svära billiga canada goose fake buy dunjacka . Det var inte ett klagomål. de sa att de kommer att lägga allt detta trots mitt skrivande billiga canada goose fake buy .

I morse försökte jag öppna skrivandet av OdaTV att skriva ett svar på kritik. men kunde inte hitta den där. Mitt mål är att läsa ett brev i går från kritik. Men det var inget skrivet efter offentliggörandet censur lidit och togs bort. Det är inte mitt problem. men texten de sätter sina kaldırmaz webbplatser de tror på demokratin köp billiga canada goose fake buy .Dessutom tas de bort. de sätter en hel mäta skörda detta och ta bort dem.

Hur som helst. låt oss få till logiken i kritiken skriftligen. Jag var osannolikt att "externa utbrott" Jag kunde inte bli av logik. inte kunde förstå exakt vem som sa vad till vem. Mitt skrivande är på eldstäder PKK och Apo. är frågan om fred också på eldstäder. skrev att dela vårt land eldstäder. jag stöder även externa utbrott ..D'abord Låt mig berätta något mycket enkelt. kurderna själva enligt deras utländska centra har ... Turkiska Osmanlı'danber Vi ockuperade deras land och försöka göra dem turkar. Och den andra är verklig. att vi i hemlandet av kurder. turkar. som de mihrakız utanför. Invadera ottomanska Turkiet har redan lämnat mer än en icke-epidemin i landet självt. Turkiska kurder vill inte skiljas från brand gropar. du måste leva upp till sina rättigheter i det här landet vill samma sak. Varje främmande land som vårt har inte gett alla hem hittills. "Ni upprörd vi bort sin fot kort varg i bergen ...". sa han. och gick sin väg. som om de hade rätt.Om det kurdiska problemet. problemet är faktiskt arbete de externa utbrott. även de av oss också kurder. Den resulterande lösningen kommer att lösas med Turkiet billiga canada goose fake buy . som är i huvudsak icke-streckade Nsil de löser och de kommer att besluta om hur de kommer att lösa. Borde inte störa den turkiska sidan av hur lösningen skulle vara. tror jag billiga canada goose fake buy outlet . de har Bitak rättigheter och dessa rättigheter måste utmanas.

Men vi har också icke hemmafall inte i oss med det kurdiska problemet nous.Tous regeringar har genomfört hittills har etablerats med tillstånd av eldstäder. Sovjetunionen. vilket i slutändan kommer att bidra till frihetskriget Externa hem. Lausannefördraget undertecknades tillstånd eldstäder började Ataturk skapar begäran bourgeoisins utbrott. Hittills framgång slagen alla utomhus eldstäder framgång med sin egen logik baserad regering Adnan Menderes regeringen Turgut Özal också Süleyman Demirel regering sattes upp och regeringen i de nuvarande Recep Tayyip Erdogans hem Utanför USA. s främsta krav.

Om ett land försöker vara kapitalistiska eller icke-kapitalistiska epidemier är redan där i termer av branschen. Eldstäder i landet som kommer att arbeta med dessa frågor på vägen gråter för amerikanska baser är inte inom mina rättigheter.Om du är i behov av eldstäder i Cypern och sitta i tystnad om den tillåter vissa utländska centra eftersom det fungerar för dem.

Du kan inte räkna kupp den 27 maj. som byggdes som en icke-nationalistisk beğenirk epidemin räknas inte som bortskämda Ilıcak'ın 12 mars skott. Du kan också ha andra utländska centra i en av protéger.28 februari stroke att tillåta eldstäder. Fethullah Gülen och hans civila kupp laget kunde säga ja till tidigare godkänts av en plötslig Recep Tayyip Erdogan kan inte mer kärleksfull. Coup September 12 är också en icke-sjukdomsutbrott händelser. och när du kommer till denna konstitution kupp. konstitutionen med 92% av rösterna. vill han stöd av externa epidemier You externa utbrott. då du har valt mannen utanför hemmen Turgut Özal. De personer som du har valt att tillåta att upphävandet av statsministern. du gör ett ljud för döden av havet. var du låst på ett sätt som krävs av eldstäder. Som en plötslig alla älskar alla samma eldstäder har blivit hans favorit period.

Du ser. min bror. du i princip säger att han landade det som en extern epidemi till lösningen av icke-utbrottet kurdiska problemet.Hur man lär sig att införandet av demokrati i våra länder där externa utbrott eller provat något "Du bättre lösas.

Broderskap. APO INTE kurdiska ...

2, billigt canada goose outlet flashback . Händelserna vi lever idag. inte den kurdiska initiativet behöver inte säga att jag inte vet exakt. men redan mycket viktigt enligt min mening är det nom.Seul tror att framtiden för fred och förgrunden är inte så viktigt. och hur framtiden för fred och förnuft måste förstå detta är det viktigt att diskutera detta.

Jag tror att den första dagen av AKP-regeringen initiativ som de som läser mina skrifter vet mycket väl. Jag förblev tyst vid denna tid. jag har inte skrivit på länge. även på andra områden. eftersom den här gången var det något annat att AKP inte bara har gjort denna expansion canada goose montebello säljes herr . kurderna tvångs stats- och regerings på bordet för fred. De gjorde en bra strategi äkta canada goose montebello parka pris . tror jag. den här gången. att regeringen bör İmralı'yl kunde inte dölja indirekt ansvariga och intervju Qandil PKK i Europa.

Eftersom jag inte tror att fred som alla i Turkiet. MHP och den nationalistiska gruppen i denna grupp redan inte tala. de är stora. "kurder och fred". säger en banner eller att om de öppnar munnen öppen när jag såg galen kärnmjölk.Jag är orolig discount canada goose jacka pälsen . "Regeringen visar vägen han vill att kart Apo fred och Kandil. allt går som terrorister också . canada goose affärer i stockholm priser .." sade hon till reportrar att eller skriftliga. säger att demokraterna själva som progressiva säger att de respekterar de mänskliga rättigheterna. skriva och rita laget. Den i "PKK representerar inte alla kurder ..." grupper anländer och några AKP medlemmar av denna grupp är också där. och nu tyst.

Först måste han förstår mycket väl representera alla kurder i PKK i detta krig och fred. Är representerade. från decennier av livet balkar. kan du komma till mig för att få rättigheterna för den kurdiska Freds- och markerade mycket tydligt. de dog. dödades. levde de utanför villkoret normal människa. Individer som inte kan representera alla kurder i PKK. men AKP eller tidigare MP eller Bülent Ecevit. Devlet Bahçeli. regering Mesut Yilmaz. eftersom det är det land där jag bor. men det representerar inte mig. Om du försöker förneka PKK utveckling canada goose trillium parka dam svart dam . eftersom den representerar det kurdiska folket i detta rättsområde som maktkampen för ett parti av Kurdistan Kurdistan.Évidemment första parti och att förneka att de bör ha möjlighet att veta.

Om man tittar på hur regeringen eller Apo händelse Kandil se att de är också lättare att slutföra.Ytterst Apo men chefen för organisationen. är chefer Kandil de administrativa beslut som fattats av organisationen vid basen också avslöjar att medan stöd för sitt krav på dem. Apo kommer att säga de säger. är att se de enorma kurdiska folket. Krig. kurvor och samtidigt framstegen mot att uppnå 30 år tycker att det apon ensam eller hantering av det kurdiska folket är att räkna allt canada goose outlet store priser .

För närvarande databasen. eller om AKP väljarna hur mycket makt basen av PKK så stark discount canada goose sale sweden . Jag tror till och med starkare än AKP. åtminstone för nu. eftersom det inte finns något alternativ. och PKK kommer inte vara för lång.

Demokraterna säger att de måste se ut som ett snitt händelse, canada goose mens resolute parka rea barn . satt regeringen på bordet. men denna tabell Apo Apo'yl inte framtiden för det kurdiska folket. de talade förfrågningar. diskuteras och sökte solutions.Apo'yl statliga samtal med en part som inte är chef för PKK. då basen av partiet. om det inte redan gjort. det här problemet skulle inte vara så stark i dag canada goose shops vancouver Sverige . Snarare kurdiska problemet fortsätter. men vi fortsätter att leva som en okänd ekvation. kommer de att fortsätta att krossa PKK var inte förekomsten av dessa kostnader bland andra kurdiska organisationer kvarstår.

Idag är Turkiet ger ett stort test för mänskliga rättigheter.Denna tentamen är inte något regeringen kurder. kommer de att få sina rättigheter. kämpar för rättigheterna kommer att begränsa kommer att falla i en kriminell historia av staten eller den framtida dag. Det är därför vissa demokrater som tänker "Apo är så .. billiga canada goose fake buy ." borde bli av med paranoia och borde börja se rättigheterna för det kurdiska folket.