Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam

Mind Control "Genom ögonen på en artist" 웃
Varning. Vissa av dessa målningar visar oroande scener som inte är lämpliga för unga eller känsliga läsare.

Jag känner att Kim Noble skulle skada honom att svara på denna fråga. Här är biografin på hans officiella hemsida.

Kim Noble är en sällsynt händelse. En grundläggande trauma sinneskontroll överlevande med mer än 13 modifierad Persönlichkeiten.DID-MPD (Dissociativa störningar multipel personlighetsstörning identitet) är resultatet av en extremt traumatisk barndom. Det visar den mörka värld av programmering sinnet styrteknik och dess fruktansvärda symbolik. Jag kommer att arbeta i denna unika artist. en värld som förblir helt dold från mängden. avslöjar.

"Jag är en annan person" Centralfiguren eller grundläggande personlighet. verbundendie ögon. visar total blindhet offret imderzeitigen staten.

Denna typ av bild är ibland också i gezeigt.Es av populärkultur är bildspråk som är vara att skala reserverade.

En annan bit av Bonny ironiskt kallas AlSi test. symboliskt visar verkligheten i en själ kontroll slavar.

"Jag testar" skildrar en vit ansikte uttrycksögonbindel. Skallen är bruten. symboliserar brytandet av psyket. En av ögat är blodigt och förmodligen den grävdes.Ögat symbolen saknas / dolda är oerhört viktigt i en värld av Monarch kontroll esprit.Il är en symbol för förlusten av hälften - hälften "släpps" och kontrolleras av chefen. I ockult symbolik. kan fokus. en symbol för eliten skymmer också den punkt att Augeauf ögat av Horus. den allseende ögat.

En sprucken ansikte på en Black Swan panel - en annan film med svåra psykiska kontrollelement.

Målning med titeln "Namnet" tydligt visar processen för att skapa och namnge en ny altare online äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam .

"The Naming" är ett självporträtt av Kim med ett öga som togs bort från ansiktet. är våldsamma blodiga natur processen medierad äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam . Återigen är tankekontroll som representeras av förlusten av ett öga.

De flesta andra tabeller nuvarande skyltdocka liknande figurer. är de olika metoderna för tortyr exponeras.

"Armless Goddess" skildrar en hopplöst impotent siffra. ironiskt nog kallas Gudinnan.

"Armed Goddess" är en mer traumatisk tortyr scen.

"Ibland" är en extremt detaljerad arbetsprogram och beskriver programmeringstidsskikten till trauma och programmering av en mind control offer. Låten "Det händer" är ett sätt att säga. sade att äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam säljes ... om det är allt verkligen händer äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam ."Ibland" lager runt en central karaktär. en säng fäst vid en försvarslös person. Huvudet är symboliskt "halshuggen" .Chacune skikt lappar innehåller ett antal ikoner på antingen traumatiska händelser eller ockult symbolik kan betraktas det yttre lagret visar scener av offren är elektrogeschockt. De hänger från ett träd. fängslas. våldtas (ibland med djur). levande begravd. och mer. Fruktansvärt . online äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam .
Detta yttre skikt. vita pilar i riktningen för det andra skiktet innehåller zodiacen. Enligt zodiakens tecken F. Meier våren är den kod som används av kroppen för arkivprogram äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam . Det mellersta lagret runt offret innehåller ord som "Hell". "Devil". "blod" och "döda" chock ord används för att ytterligare traumatize offret.

"Golden Kaballa" använder samma grundstruktur som föregående bild äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam outlet . Det ersätter trauma scener med ockulta symboler och en central figur med kabbalistiska Livets Träd. Varje färgade bollar av livets träd (kallas Sephiroth) i Monarch åtanke styrkretsar kallade "ämnen" och används som ett minne. har personen förändrats. Det yttre lagret av arbetet innehåller namn. vart och ett av de tio områden av livets träd i samband med hebreiska bokstäver.Representeras av överlappningen av det trauma "Det händer" ockulta aspekter av "Gyllene Kabballah". får vi en ganska komplett bild av tankekontroll processen canada goose england säljes . Du schematiskt med matematisk precision äkta Canada Goose Chateau Parka grafit Herr . en process som beskrivs av författarna som Fritz Meier våren, Canada Goose Langford Parka Grå herr barn .

"Kabbalah är en synonym för hermetisk magi eller hermétique.La babyloniska judiska kabalen var magisk, discount canada goose womens trillium parka pris till salu . De judiska svarta magikerna förde dem till Europa. Den stora pyramiden efter det ockulta är en symbol för det kabbalistiska Livets Träd canada goose trillium navy priser . trädets grenar är de fyra floder eller linjer på basen av pyramiden. (...)

- Fritz Meier våren. formel Illuminati - Mind Control Slav

Nästa låt som heter "sju steg" är en annan mycket detaljerad rapport om dissociation processen (avbrott normalt integrerande funktioner av medvetande. minne. identitet eller perception av omgivningen ..).

Består av flera skikt. Från botten till toppen. den "evolution" av en slav av helvetet trauma i känslan "himmelska" dissociation. De två nedre skikt visar olika hemska scener av trauma. till exempel. ser vi i det nedre vänstra hörnet av en gravid kvinna och födelsen av ett dött barn i en blodpöl under rubriken som "inget liv". "död "och" Blood Death All Around. "Det finns också ett antal barn som fängslas. andra elektrogeschockt och andra hängande upp och ner. Cross inverterad är runt de två nedre skikt. Vi påminner om att dessa traumatiska händelser Satanic rituella övergrepp (SRA) är.

- Judy Persona

Detta altare är en tonåring som är anorektisk. De flesta av hans målningar lägger stor vikt vid begreppet dubbelhet -. En av de grundläggande begreppen ockulta ritualer som används i kontrollen av sinnet (Duality är en gammal hermetisk koncept äkta canada goose jacka rosa . den traditionella sammanställning av svart / off white). Som med frimurarnas rutmönster eller symbol för Ying Yang.

"Crying Rose" Duality används ofta för att skapa en "dubbel personlighet." (Flickan gråter är klädd i en rutig klänning speglar rutmönster)

Detta verk. med titeln "symboliska eller vad" är faktiskt ... symbolisk. Två flickor undvika (eller två personer med samma tjej) att gå på schackrutiga golvet. närvaron av en orm. De verkar omfattas deras könsorgan till haltenwas innebär att ormen är en fallossymbol. Målningen visar också den stora mentala kraften i rutmönster på offret, canada goose vest billig dam . en egenskap som är en del av programmeringen.

Denna målning visar Monarch slavar som brickor i ett parti schack bokstav som "spela med" bara tas bort av sina chefer.Denna självporträtt visar Inställning Eftersom ingen splittring i de motsatta enheter. Begreppet dualitet är mycket närvarande och representeras av sammanställning av svart och vitt. Shock ord och förolämpningar bilden påminner våldsamma och kränkande av en process som syftar till en splittring av personligheten.

PersonaRia Pratt

Bilder på Ria Pratt är inte bara irriterande canada goose kids snowsuits . men också mycket informativt. Altaret tror att hon är en tjej på 12 år och har levande minnen av traumat hon har sett dessa bilder är soumise.En erfarenhet Schwiering motor - och detta är mycket nedslående vidare bland annat att hon upplevde dessa situationer.

"Det är en hunds liv" i koppel som en hund - en teknik för förnedring och entmenschlichungder offer. Notera OH. "- Flytande och ett barn i luften En inskription på väggen säger" Pratt var här. "påpekar han att de har sett och upplevt dessa saker med egna ögon.

Under rubriken "Too Much". skildrar målningen ett offer är elektrogeschhockt en chef med en sjuk leende. Smärtan är "för mycket" för att hantera. vilket resulterar i dissociation av offret.

"Vad Ted Saw" är missbruk av ett litet barn med sina chefer Canada Goose Ontario Parka Tan herr Sverige . "Ted" är den lilla nallebjörn sitter på golvet. Mind Control offer unga ofta ges av deras manager nallar för dem att utveckla ett känslomässigt engagemang för dem.Den användes sedan av chefer för att skapa en känslomässig trauma.

I "Ted Legless" Rias-Handlerdrücktsie våldsamt till marken. Traumat av separation. som representeras av den transparenta versionen av flickan. Orden är skrivna på väggen. "Hjälp mig snälla" och återigen. "Pratt var här" canada goose falsk eller äkta barn .

Symbolen med anspelningar till nalle styra sinnena. Denna scen är ett klipp av popsångare Jessie J. som innehåller flera hänvisningar till Monarch programmering.

"Outsägligt" visar det outsägliga. missbruk av barn genom deras konstiga gestionnaires.Taux väggen med en inverterad kors. en symbol som ser ut att vara inkopplat i hjärnan hos Monarch slavar.

"Jag vet inte." visar en tvångsabort eller för tidig födsel. Enligt Ellen P. Lacter är foster offras i ritualer eller användas som slavar.

Under de senaste åren. Kim Noble nått viss konventionell framgång och har varit med i nationella tidningar som The Telegraph. The Guardian. The Independent och några andra canada goose jakke butik dam . Hon dök upp på samma Oprah Show. där hon intervjuades. Hur avgör ni den förväntade täckning av Nobles traditionella statliga medierna var extremt ytlig. Den verkliga orsaken till deras tillstånd (mentala trauma baserade kontrolloffer) som är allmänt titta i sina verk är nästan aldrig nämns.Manager och slavar (de "framgångsrika" på olika nivåer av programmering) i slutet av operationen i show business control -Hög sinne. Några av våra favoritartister är inget annat än marionetter vars strängar dras av osynliga manager. Dessa chefer är "osynliga" till bredden av massa. men de kommer att vara "osynlig" placeras genom symboliken i media äkta Canada Goose Montebello Parka svart dam .

Galleri Kim Noble Målning