Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

äkta canada goose montebello dam

Månadsarkiv. juli 2013
Jag ville bara ge dig en snabb inlägg eftersom jag känner mig som monopolister. Allt om vår sida av skärmen är inte alla vackra och perfekt äkta äkta canada goose montebello dam .

Vår son flyttade hem från college i maj. och sedan dess har vi samlat saker för sin nya lägenhet i höst. Han kommer att leva i en 1 sovrum och är så glada över det. Detta är en annan passage till vuxen ålder. Så om du känner mig. vi kommer att ge denna sak bra på billigt. Han skulle bli allt om att återskapa och omorientering som vi redan hade. Vi samlade artiklar eller göra saker hela sommaren. och nu är det bara möjlighet till vårt hus.

Jag är lite OCD (eller CDO om du sätter bokstäverna i bokstavsordning). så det gör mig galen. Jag fortsätter att bara fokusera på ljuset i slutet av tunneln. Allt kommer att vara borta i ungefär en månad. och jag kan komma hem.

Jag lämnar er med några bilder av hur staplas här.

Här är vad min framtida hantverk rum / motion ser ut.

Här är en vy från insidan av ett par skåp äkta canada goose montebello dam .

Nu här är ett hörn i rummet Bracken

Dessutom är det spiller över in i vårt rum. Nordvästra hörnet lämnas ensam om den har vakanser.

Du ser vad jag menar.Vad utrymme driver du galen. Lämna en kommentar och berätta vad rymden är att göra dig galen.

Vem gillar låten "Rock Me Mama Like a Wheel Wagon". Vår familj älskade den här låten från Old Crow Medicine Show innan Darius Rucker gjorde remake. Vi vandrar runt i huset sjunger den låten ofta. Jag tycker även jag själv sjunger under körning eller arbetar på datorn på jobbet. Det är en sådan catchy melodi och fastnar i din tête.Revyn beslutat att göra sin bror en bild till hans nya lägenhet med hjälp av dessa ord. Jag tror att det var en bra idé eftersom jag ser artiklar med dessa ord över hela Internet och loppmarknader. Tyvärr. jag har inte mycket innan bilderna äkta canada goose montebello dam online . men hon började det innan jag kom hem en dag. Hon tog en platt duk 8 x 10 jag hade och Mod Podged på sidorna i en gammal kyrka psalmbok. Skär sedan hon vinyl bokstäver på Cricut. Här är vad det såg gillade när jag kom hem.

Efter alla sina brev. lämnade som om hon ville. målar hon på någon sak med akrylfärg rostig brun. Innan var det 100% torrt hon skalade bokstäverna för att avslöja poäng i färgen.

Efter skalar alla bokstäver. tillade hon några utsmyckningar Tim Holtz som påminde honom om vagnshjul. Här är hur det slutliga projektet visade sig.Bracken älskade det. Det har redan köpt en ram för detta och glad över att lägga den i hans lägenhet. Det tog honom mindre än en timme att göra. inte räknar torktiden för Mod Podge och målning. Jag älskar hur hon kombinerat alla de olika typer av blandteknik. Mest av allt tycker jag är bra. som det gjorde för kärleken.

Länka Upp At ... ..

Vi är så sent i sommar. Berättelsen om mitt liv på en gång. Nu är det sista halvan av juli. och vi är först nu vår uteservering och poolen gjorde. Vi har en ovan mark pool. för med allt det svarta jorden i vårt område en i-marken pool kan vara en mardröm. Vi hade det sitter på en packad jord odling vi hade gjort. men under de senaste fem åren. han verkligen bosatte sig och var inte nivå. Så vi bestämde att bita ihop och få en platta versé.Au när vi tog ner i poolen och andra förberedande arbete som vi hade att göra. var det nu i mitten av juni. Sedan fick vi vänta på killen på plattan för att komma till vårt arbete äkta canada goose montebello dam . När han var klar. plattan fick sitta i en vecka innan den här typen av belastning placerades på den. De gjorde ett bra jobb. och om han hade gjort i två dagar. Varför har vi inte gjort tidigare.

Medan den härdade plattan. började vi att rengöra däck och uteplats av alla våra möbler.Det var en dag till dag med högtryckstvätt. Tvätta alla dessa styrelser. möbler och mattor. Har du lagt märke till skarpa växter dö där. Jag är faktiskt väldigt glad eftersom jag kommer att döda nästan alla växter jag köper. Jag märkte grön tillväxt i centrum. så jag trimmat tillbaka. I slutet av veckan. insåg jag att de skulle leva. Efter högtryckstvätt allt vi hade att stänga brädorna du ser här och stödramen stockholm äkta canada goose montebello dam . Det tog alla fyra av oss. ett pack spruta. och 5 liter ett tätningsmedel.

Nästa steg var att inrätta poolen. Vi har infört. delvis fylld. och jag har märkt en enorm tur i bakgrunden. Då vi tömde. rätade botten. och fyllas på äkta canada goose montebello dam . När det var nästan full. insåg vi att det skulle gå ner plattformen. Sätt ledsna ansikten på fyra av oss. Om det kan gå fel. kommer det att hända oss. En kort projekt verkar alltid komma med alla kurvor som kommer att ta oss två gånger så länge som vi hade förväntat oss. Så nu vi använda gaffeltruck. höja bryggan. och upp till ca 3 inches, canada goose jacka intersport barn . När vi gjorde vi avslutat fylla poolen.

Nu var den roliga delen av shopping för några nya färgglada tillbehör för bron.Jag ville ha något att ta med en touch av färg. och fann att av Garden Ridge och Lowes.Ici. det är i all sin glans avkoppling.

Det finns en sittgrupp i ena änden och ett matbord till en annan. Denna bilden ovan soffan var ett måste som jag hittade på Garden Ridge keramik. Det påminde oss om en av våra favorit sommarsemester vi hade tagit i Tybee Island. Jag sköt färgbild för andra tillbehör. Har du märkt dessa växter dör en gång skarpa återupplivas och nu sitter på vardera sidan av soffan.

Här är en närmare titt på de två separata områden. har vi satt upp.

Dessa söker Pottery Barn lyktor på bordet faktiskt plockas upp på Lowe i slutet av förra sommaren för endast $ 13 rum. Prata falla på en affär. Blommorna plockades av våra två fantastiska barn. Vi har haft simning och äta det förra veckan när det inte regnar.

Vår ovan mark pool är 5 meter djup. så att plattformen är ca 5 1/2 meter från marken. Här är det den andra sidan av poolen. Vi har en hängmatta som ligger nära poolen. och barnen haft liggande i solen innan Rocking tillbaka. Faktum är att i dessa bilder Bracken är en power nap innan han går tillbaka för att hjälpa sin far.Söndag kväll Revyn återvände från sin ledarskapskonferens i DC Det är så bra att ha hemma. Vi tillbringade tid här middag och simning som hon berättade om hans otroliga vecka, canada goose real coyote fur billigt . Jag gillar att se mina barn vad spännande. Som vi tillbringade tid där. fortsatte jag att tänka att denna plattform ringer dig bara för att umgås och koppla av. Här är några bilder på solnedgången. när vi kunde sprida lite ljus.

Vi alla gillar hur regionen visade sig. Det fina är att vi kommer att kunna använda det väl att automne.Laissez mig en kommentar berättade vad du hänga i rymden.

Länka Upp Vid ..... äkta canada goose montebello dam billigt .

Vi gör en hel del matlagning runt vårt hus. Om vi ​​inte laga mat. barn. Vi alla älskar att prova nya olika recept. men jag måste erkänna att mexikansk mat är vår favorit. Jag måste också säga att de laga mat som de behöver en matlagningsshow på Food Network tonåren. Med all denna mat kommer från en smutsig kök. och massor av våta handdukar. Det är där vår alltid linda när barnen laga mat eller städa köket. I en fuktig våt cellsbatteri på ön.

Nu kan du berätta. att de inte torkar ut, canada goose falsk eller äkta barn . hjälpa min oändliga tvättlaster. Tvätt är en annan historia för en annan tid. eftersom jag svär jag ska tvätta på en daglig basis.Denna situation förvärras dramatiskt när barnen är hemma för sommaren (eller jullovet) när de gör mer matlagning. Under läsåret. ofta laga jag och hålla den våt röra under kontroll. Med längre sommardagar finner jag mig själv arbetar runt huset på projekt. så att barn hjälper genom kokning.

Häromdagen vid målet samtidigt söker lökar kom jag över dessa krokar på samma ö.

Mina hjul började vända eftersom handdukar hade MATA Jag köpte en liten bit av hörnet för att hänga. Jag visste att det fanns tillräckligt av läppen under disken för att rymma dessa krokar. Sen tänkte jag på det perfekta stället för att använda i vårt kök på baksidan av ön.

Hushållspapper nu hänga mellan ön och kaminen efter tre krokar skruvas G. De har nu en plats att hänga och torka ut. Jag gillar det canada goose constable parka dam säljes . Hittills det fungerar mycket bra eftersom alla sätter dem på krokarna och de inte staplas på disken i île.De Dessutom är de lätta att nå från båda diskbänkar. Varför fick jag inte tänka på det förut.

(Handdukar inte riktigt dra marken som det är på bilden ovan. men vi hade en loop som slet.) Detta projekt tog mindre än 10 minuter och löste problemet med våt cells batteri vi höll med.Lämna mig en kommentar berättade ett snabbt tips organisation. började ni göra det hjälpte till att lösa ett problem.

I helgen var en av de mobila mega. Vi kände oss som vi borde ha varit i ett avsnitt av Mega Movers köpa canada goose freestyle vest herr . Det fanns alla sorters hinder som vi står inför. Några var en klocka skallerorm och stängning i händelse av regn.

Vad gjorde vi gör nu. Tja. köpte vi en behållare för flera månader sedan att använda som vädersäker förvaring av saker som vi inte använder hela tiden. Såsom gamla dörrar. gamla fönster. metall. möbler och andra pågående arbetsprojekt billiga canadagoosebutik com fake . Det var ett billigare alternativ än att bygga ett förråd.

Dagen behållaren levererades. fick G inte tillåten från området det var i. Så han satte sig på vägen fram till helgen när vi flyttade dit hur ser man att canada goose jacka är äkta sweden . Jag måste säga att jag tvivlade G. men återigen visade han mig fel discount canada goose heli arctic down parka . Han hyrde en större bulldozer att han måste korsa snabbare träden. Om han var här allt tas för ett spinn. och jag måste säga att du känner dig stark driver upp där. Du kan förstöra alla möjliga saker med kraften av att trycka denna bad boy. Här är när alla fyra av oss var i rörelse på träd.

Du kan se Bracken vara en treehugger i bilden längst ner till vänster.Han sprickor mig. Jag var på väg att slumra över träden. direkt efter jag fick "hur" anvisningen av G. haha. G huvudsak kvittning arbres.Bien han gjorde det Revyn en oegennyttig (som jag senare hittade min telefon) och Bracken gjorde en liten kamp med koppar. Koppar kärlek när oordning barn med honom cheap vilken storlek på canada goose jacka .

Efter G träd fria och jämna smuts vi flyttade dit ca 1500 meter upp kännetecken äkta canada goose rea . Det är där G hade all inclusive. Han använde bulldozer i ena änden. och hans stora traktor över den andra. Revyn Bracken red med på traktorn och jag cyklade med G på bulldozer. Revyn och jag var på mobiltelefoner för nedräkningen startar och stoppar. och överföringen av information till killarna. Han gjorde riktigt bra.

Här är en bild som visar framsteg. G Bra jobb. du rock.

Idag har vi ändrat arbetstakten till nöje och gjorde lite kul grejer. Han var 19 år Bracken igår. Grattis till min äldre barn. Ja. du och Revyn alltid vara min bebis oavsett vilken ålder du är både och.

Det var en kväll med många skratt och nya äventyr. Vi åkte till Austin för att äta eftersom Sam Bracken Boat ville ostron billiga canada goose läcker dun . Även om det. byggde Revyn modet att prova. Jag har alltid hatat ostron. men nu kunde jag inte låta en show 15 år själv.Så jag var tvungen att prova. Här är alla sak ostron.

Jag måste säga att det inte var så illa med kex. citronsaft och cocktail sås. Ja. du hade rätt och Gary Bracken. de är verkligen inte så illa. Jag antar att jag hade denna stora "yuck faktor" i mitt huvud för samtliga år.

Vi hade skitkul bringa tid tillsammans på årsdagen av Bracken och vara Movers MEGA vecka-end.Qu'est göra något stort. du och din familj har diskuterat. Lämna ett meddelande till mig berättade allt om det äkta canada goose montebello dam .

Idag tänkte jag ge er en glimt av verkligheten i vår galen upptagen familjeliv. Som var och en av