Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

äkta canada goose kids snowsuits dam

OTB Consulting. Bästa praxis för advokatbyråer att få fjärråtkomst
Fler och fler advokater söker bästa datorkonfiguration för att arbeta på distans när de är borta från kontoret eller staden.

De flesta advokatbyråer arbetar fortfarande med dator data som lagras på kontoret. som kallas användningsbaserad premiss. Software as a Service ansökan. känd under namnet eller SaaS programvara på efterfrågan. har fått mycket uppmärksamhet på senare år. SaaS-applikationer tillhandahålls av leverantörer och nu värd i molnet. De är tillgängliga från var som helst en advokat arbets- och undvika vissa initiala kostnader utrustnings.

Det finns flera bra system för advokat små och medelstora företag SaaS praktiken management. Den påstådda fördelen med SaaS-applikationer är att undvika investeringar i hårdvara kostnader.

"Award för SaaS programvara är generellt dyrare i längden som mjukvarubaserad princip". säger Thomas Rowe. en partner i OTB Consulting. ett företag som tillhandahåller programvarulösningar för advokatbyråer. "Motiveringen för denna kostnad reduceras teknik utgifterna på kontoret. Om jag kunde bli av med all utrustning på kontoret eftersom allt är i molnet köp äkta canada goose kids snowsuits . kan besparingarna bli betydande."

Rowe adresserade temat teknik och IT-lösningar för att arbeta på distans samtidigt som tjänstgör på fakulteten av TechShow 2013 konferens för American Bar Association.

Ett problem med Practice Management SaaS-applikationer de mest populära för advokatbyråer är att de endast täcker en del av mjukvarulösning. säger Rowe. Advokatbyråer kan behöva nödvändig infrastruktur för andra program till sina pratique.procureurs konkurs behöver en uppsättning konkursansökan; fastigheter advokater behöver programvara för att generera dokument i fastigheter. Problemet är att ingen av dessa program är tillgängliga i molnet.

Om ett företag har att använda Word eller särskilt rättsligt eller Quickbooks programvara såsom bästa fall konkurs ImmigrationPro. Blackacre eller Summarion har advokatbyrå ännu att investera i en IT-infrastruktur för att stödja dessa program. Om en advokatbyrå måste behålla sin IT-infrastruktur baserad på lokal support vissa rättsliga tillämpningar äkta canada goose kids snowsuits . då den förlorar fördelarna med kostnadsbesparingar som är involverade i att lägga ut alla sina IT-tjänster behöver en SaaS leverantör .

"Den största advokatbyrå. desto mer sannolikt att det finns program som inte är molnbaserad", canada goose jacka outlet se . säger Rowe äkta canada goose kids snowsuits dam . "Om inte en advokatbyrå kan bli av med alla interna IT-infrastrukturer äkta canada goose kids snowsuits , billigt canada goose toddler jacket . inga besparingar."

Istället säger Rowe. kan advokatbyråer anser Desktop som en tjänst. eller daas billig äkta canada goose kids snowsuits . Det finns ett växande intresse för kontoret som tjänsteapplikationer. Rowe sa flera advokatbyråer att samråda för att anta strategin äkta canada goose kids snowsuits . För en månatlig avgift på $ 150 till $ 200. kan en advokatbyrå konfigurera programmet för att möta lokala på en virtuell server äkta canada goose kids snowsuits shop . Som advokat har du tillgång varsomhelst. närsomhelst canada goose ladies trillium parka navy 2015 . och du behöver inte investera i infrastruktur.

"Det här är det bästa av två världar" äkta canada goose hoodie . säger Rowe.

Rowe sade upplevelsen av en kund OTB är belysande canada goose outlet köln säljes . Inför att behöva köpa en ny filserver för ca $ 10 real canada goose jacka beige , canada goose återförsäljare i göteborg rea .000 inklusive installation. advokatbyrån valde istället att betala för en virtuell tjänst som underhålls av Amazon Web Services.Pour en månadsavgift. företaget advokater har en filserver. för att driva lagringsutrymme och en bas operativsystem canada goose outlet göteborg säljes . För att komma åt deras system. de helt enkelt logga in på systemet som en terminalserver.

Jämföra den totala kostnaden för fem år av att äga en server fem år att lämna plats abonnemangs- DAAS. Rowe sagt att de potentiella besparingarna är övertygande. Detta är en särskild fördel för företag med flera kontor och räknar med att växa köpa canada goose constable down parka . Desktop som en tjänst undviker kostnaden för att lägga till ytterligare datorservrar till det nya kontoret.Fördelarna med DAAS kan inte överskattas när det gäller tid köpa canada goose chilliwack parka ladies . ansträngning och pengar som krävs för att hålla dina datorer.

Men Rowe säger jurister bör vara bekväm med tanken på att ha alla data i advokatbyrå och utanför fasta affärslokaler IT-resurser. Rowe sade att DAAS välrenommerade leverantörer kommer på platser för säkerhetsprotokoll som går utöver brandväggar flesta advokatbyråer små och medelstora företag.

"Det är alltid lite galen. men jurister är ovilliga att sätta sina uppgifter på nätet". säger Rowe. "Det är mer en psykologisk fråga än en teknisk fråga canada goose kids coats sweden . Detta görs över hela världen."

Om ditt företag är baserat i ett landsbygdsområde med en ojämn Internet och DAAS är inte bra för din verksamhet. Detta kan vara en bra passform för en annan advokatbyrå kan vara dåligt för din verksamhet. Vid slutet av dagen. är detta den lösning som fungerar för dig och ditt företag med.

En advokat och certifierad expert datorteknik. är Rowe chefsarkitekt för den första BKexpress® praxis programvara som utformats speciellt för konsument konkurs advokater och marknadsförs av OTB Consulting äkta canada goose kids snowsuits .