Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

äkta canada goose jacket calgary jackor äkta canada goose jacket calgary jackor, äkta canada goose jacket calgary dam, discount canada goose mens expedition parka shop, buy canada goose herre expedition parka, canada goose sweden säljes, canada goose europe online store, hur ser man att canada goose är äkta rea herr, canada goose trillium parka womens xxs säljes, cheap billig canada goose jakke ekte billigt, köpa canada goose astrila jacket outlet
5 4.7 1 408 373

äkta canada goose jacket calgary jackor

Pave. alternativ till dyra college lån
Tänk om ditt studielån kom med en mentor, äkta canada goose kids snowsuits dam . karriärrådgivning och professionella relationer. Åh. och ingen ränta.

Det kan verkligen kallas anti studielån. och det är i princip vad startups Pave är att ge studenter och unga yrkesverksamma försöker driva sina passioner utan att överväldigas av. eller utifrån. traditionella lån.

Och för en åldersgrupp arbetslöshet över riksgenomsnittet och återbetalningen av tiotusentals dollar i studielån. kan Pave vara ett attraktivt alternativ.

Under 2011. det senaste år för vilket uppgifter finns tillgängliga. studenter examen med ett genomsnitt på $ 26.600 i skuld köpa äkta canada goose jacket calgary . enligt projektet på student skuld. De examen i en ekonomi med en arbetslöshet på 13 äkta canada goose jacket calgary .1% för 18-29 år. betydligt högre än den nationella skattesatsen på 7.9%. enligt uppgifter från Labor Department.

"Det är ett annat sätt än att låna och det är. du tar en partner". säger Sal Lahoud äkta canada goose jacket calgary herr . medgrundare och VD för Pave. "Någon som investerar i dig och är i linje med er. Och vi bygger ett demokratiskt sätt för människor att göra det. "

Pave (www äkta canada goose jacket calgary .pave.com) ger en plattform som gör att team att "givar" pair - senior. erfarna medarbetare - med "perspektiv" - 20- och 30-somethings nybörjare - att grundarna kallar ett socialt ekonomiskt avtal "" .

Backers investera lite pengar i förväg utsikterna för intresset för finansiering och i gengäld köpa äkta canada goose jacket calgary . utsikterna är deras finansiärer procent av sin årsinkomst under 10 ans.Perspectives kan använda sina pengar. men de skulle att betala termins eller studielån för att finansiera en film eller starta ett företag.

Denna titt på Pave är en del av en serie på att hitta småföretag innovatörer inom sina områden och börjar få uppmärksamhet.

Lahoud. 29. kom upp med idén om Pave efter en vän bad att få låna lite pengar. Vännen ville lämna sitt jobb på en inredningsfirma och börja frilansa äkta canada goose jacket calgary . men behövde pengar för att leva som det började. Men Lahoud sade att han var bekväm med att låna ut pengar och potentiellt befinner sig i den obekväma positionen att be en god vän att betala tillbaka. oavsett om vän lyckades som frilansare.

"Det fanns nästan ingen positivt resultat för mig". sade han. "Om plötsligt min vän är i en dålig situation och att han inte vet hur man ska betala tillbaka mig äkta canada goose jacket calgary shop . känner jag dåligt. jag kommer inte be att komma tillbaka. Det är en märklig situation."

Mötet Lahoud tror att det sätt på vilket individer skulle kunna investera i varandra på ett sätt som anpassar båda parter att arbeta för ett positivt resultat. snarare än lån som skall återbetalas. oavsett hur mottagaren av pengarna är och ge något incitament till långivaren för att säkerställa att mottagaren är framgångsrik.

Lahoud har kommit tillbaka till sin vän och erbjöd istället för att göra en investering i den köpa canada goose astrila jacket . "Jag sa till honom." Jag gör det med dig ". sade Lahoud" Jag ska ge dig pengar och om det går bra cheap billig canada goose jakke ekte . kommer jag att dela i uppgång och om saker går fel. får jag inte. ingenting canada goose trillium parka womens xxs säljes . "

Strax efter hur ser man att canada goose är äkta rea . närmade han karl medgrundare Oren Bass. 35. om att utvidga begreppet personlig investering i ett bolag. "Det vi tycker är en marknad". säger Bass. som också är chef för verksamheten för Pave.

Som pilotgrupp som lanserades i december av åtta lag perspektiv. var en av dem flera givare har valts och personligen bunden av grundarna. kommer webbplatsen snart automatiseras. Det kommer att tillåta någon att ha en profil och en fundraising mål. förklarar vilka de är. deras mål och vad de hoppas kunna göra med pengar.

Potentiella givare. som också skapar profiler kan bläddra utsikterna och kontakta dem som de vill investera i.Perspektiv som får flera erbjudanden kan välja vem de vill på sin "lag."

För att öka chanserna att skapa framgångsrika matcher utsikter och givare canada goose europe online store . nu laget Pave filtrerar ansökningarna den får framtidsutsikter och mest övertygande samtal för att skapa kompletta profiler efter canada goose sweden säljes .

"Vi måste bygga ett flytande samhälle". sade Lahoud. "Smooth plattform där. när folk kommer. de har en god chans att bli finansierade. Du måste kyrkoherde utifrån vad givarna är intresserade av finansiering och vilka utsikter vill göra."

Slutligen. om Lahoud hopp Pave locka tillräckligt givare att låta alla dem som gäller som en möjlighet en chans till finansiering, äkta canada goose trillium parka online .

Pave skiljer sig också från studielån marknaden genom att inte ta ut ränta på medel får perspektiv. Och det finns inget som en förseningsavgift buy canada goose herre expedition parka . Om ett prospekt inte betalar en månad eller skattehandlingar visar i slutet av det år de underbetalda sina finansiärer, canada goose chilliwack parka fake barn . de har till och med den 30 juni i år att göra betalningen. Och inte ens då Pave hjälpa utsikterna att skapa en betalningsplan och eliminering av avgifter. "Hela syftet med det är att hålla en mycket nära relation med framtidsutsikter på sajten och förståelse att det finansiell flexibilitet " discount canada goose mens expedition parka . sade han." Vi vill inte ha en situation där utsikterna är för fortsatta utbetalningar äkta canada goose jacket calgary ."

Kontraktet är inte helt avgift gratis. dock. Pave tjänar pengar genom att ta en 3% provision på det totala beloppet för varje framkallade perspektiv. En 1.5% serviceavgift tas ut till långivare.

Eftersom ett perspektiv kan ha flera donatorer av alla Investin