Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

äkta canada goose hoodie jackor

Vår första plats. Condo Hem Tour
Min första billiga äkta canada goose hoodie . som delas med min man äkta canada goose hoodie . var en liten stad lägenhet i centrala Chicago. Höjdpunkten av lägenheten var sin plats. Vi var på Southport Avenue som var några kvarter väster om Wrigley Field och det fanns massor av butiker. restauranger och barer inom gångavstånd och enkel tillgång till kollektivtrafik.

Men i min mogna åldern av 28 (ha.). Bestämde jag att jag hade fått nog. Jag tyckte inte om att dela väggar med nyutexaminerade ... Jag pratade - okej. mer som klagar - dessa gemensamma väggar med min make en natt när han överraskande säger - efter bara cirka tre år i rymden - "Let" Det var 2008 och bostadsmarknaden började sin snabba härkomst. Hellre än att jaga ner marknaden. ville vi rätt i att utrymmet var prissatta och riktas för att sälja.

Vår strategi bearbetade; Vi hade ett kontrakt inom tio dagar. nästan begärt pris och stängde plats i en månad. Goda nyheter. vi var ute äkta canada goose hoodie sweden . Dåliga nyheter. vi hade ingen plats att gå. Men det är en historia för en annan dag , köpa Canada Goose Solaris Parka vit dam . äkta canada goose hoodie . köpa äkta canada goose hoodie ..... äkta canada goose hoodie .

Dessa är de bilder jag har tagit till notering på MLS äkta canada goose hoodie dam .

Du angav lägenhet i en hall. Rakt fram är litet hörn i ovanstående bild med bokhyllor buy canada goose expedition youth .Vi har lagt hyllorna vinn canada goose jacka sweden . som var från Ikea. så vi kan granska foton. skålar för nycklar och förändring. och korgar för mössor. halsdukar. hund koppel etc. läggs Off till höger var den "stora rummet." Den första tanken som slog mig i lägenheten när vi var huset jakt var fönster och lister väggen.

Vi ville inte ha möbler konkurrera med fönster. så vi valde soffan på grund av sin låga profil och använde ett glas soffbord för att hålla ljuset av rymd och ljus.

Stativet av tv. fortfarande är vi mat och husrum. Faktum är att vi har och använder mycket av vår första plats igen, buy canada goose jakke butik säljes .

Vi var tvungna att hålla vår byrå i "loungen" eftersom. som ni kommer att se. det fanns inte tillräckligt med utrymme i matsalen canada goose outlet barkarby se .

Det spelar egentligen ingen roll för mig. eftersom jag hade ett utrymme för att visa vårt porslin och kristall (jag var en ung gift trots allt) och silverbricka av min mormor. som var en gåva bröllop, canada goose canada sales jackor .

Jag har fortfarande samma skärm i min garderob till Kina idag canada goose dunväst sweden . Jag kommer alltid tillbaka till detta arrangemang eftersom jag inte kan hjälpa det - jag älskar enkelheten.

Bakom vardagsrummet var matsal och kök.

Köket var min minst favorit del av lägenheten.Som vi var bara tre år. gjorde han inte mycket mening ekonomiskt att göra ändringar. Vi har lagt modern utrustning och under skåp belysning.

Jag gillade rummet. dock fejk canada goose jacket websites herr . Det var små. men jag älskade att äta och observera vad som pågick på gatorna nedanför. Jag älskade att titta ut genom fönstren. Jag gillade det så mycket faktiskt att jag beslutat att lägga inte en. utan två speglar att spegla naturen och fönster.

När vi flyttade. hade vi ett bra intryck av Chicago min man hade bakom bordet. Här utrymmet för mors dag.

Jag tror att förändringen var en sage.En speglar faktum. människor som köpt vår plats skrev speglarna i kontraktet. Min make. som också var min mäklaren sa ok .. cheap canada goose arctic program jackets . Hittills jag påminna honom igen hur jag vill ha dem tillbaka speglar - vi köpte dem i Bombay. men företaget var redan i konkurs när vi sålde vår lägenhet . real canada goose ridge shell .

... Går vidare till skrivbordet canada goose ladies trillium parka navy 2015 ....

Ser tillbaka äkta canada goose hoodie . det sker förändringar verkligen skulle jag göra i dessa utrymmen.Men. det var min första huset hade jag tillfälle att dekorera och jag lärde mig mycket i processen. Jag skulle inte försitta möjligheten att bo i staden om jag var tvungen att göra det allt igen.

Vad du missar ditt första plats.

Tack för att stoppa by. Under de kommande dagarna kommer jag också att lägga ett besök till huset av vår befintliga hem. så sluta tillbaka över.

Om du gillar vad du ser här. skulle jag vilja höra om det eller vill du hänga med mig.